Vilka är fördelarna privata skolor?

En av fördelarna med privata skolor är att de har ett litet samhälle atmosfär som tillåter en lägre student-till-lärare förhållande. Med mindre klasstorlekar, lärarna kan ägna större uppmärksamhet åt enskilda studenter, och har mer tid att lära känna eleverna bättre. Klasskamrater får också en chans att bilda mer intim obligationer, när det finns färre studenter.

Andra fördelar med privata skolor innehåller färre disciplinproblem. När lärare och personal känna eleverna bättre, de kan vidta lämpliga åtgärder för viss studerande. Detta fungerar mycket bättre än till exempel straffa hela klassen, som äger ingen ansvarig. Barnen att uppföra sig väl inte är motiverade att fortsätta gott uppförande, om de kommer att straffas för någon annans handlingar.

Privata skolor har även möjlighet till utvisning, vilket är ovanligt i offentliga skolor sedan statlig utbildning anses vara en "rätt" snarare än ett privilegium. Även om detta inte kan uppfatta det som en av fördelarna med privata skolor, möjlighet till utvisning kan göra att vissa elever mindre troligt att slåss, ta droger, eller skolkade. När föräldrarna betalar för sina barns utbildning, njuta av de mer om fördelarna med privata skolor, eftersom de har ett inflytande på hur saker skall göras. När barnen går i kommunal skola, föräldrar som uttrycker oro ofta klagar på att behandlas som "störningar". Inom den privata skolmiljön, de är betalande kunder. Undervisningen faktor ger andra fördelar med privata skolor, såsom välskötta campus, och utmärkta böcker och läromedel.

Många föräldrar som återvänder sina barn i kommunal skola snart missa fördelarna med privata skolor. De lär sig genast att deras barn är långt före sina klasskamrater. De är ofta erbjuds möjligheten att tillåta sina barn att hoppa över en klass, eftersom deras barn har redan överträffat vad den allmänna skolan har att erbjuda på sin lönegrad nivå-även i de flesta utmärkelser klasser-och eleverna snabbt blir uttråkad.

Förutom många andra fördelar med privata skolor, elever som får privata skolan också har en lägre nedgång i förtid, upplever färre drogproblem, och rapportera mindre våld. De tenderar också att ha högre poäng på standardiserade tester och college tentor entré. En av de viktigaste fördelarna med privata skolor är att i procent, mer av sina elever gå vidare till college.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.