Vilka är fördelarna med tygblöjor?

Många nya föräldrar kamp med valet av tyg eller engångsblöjor, och det hjälper att överväga fördelarna med tygblöjor när funderar Diapering val. Det viktigaste att veta om moderna tygblöjor är att de inte är din mamma är tygblöjor. Medan många människor förknippar tygblöjor med omsorgsfull vikning och fastlåsning, blöjor duk kommer faktiskt i olika stilar i dag, även mycket bekväm mönster som är lika lätt att använda som engångsblöjor.

Många föräldrar talar om de besparingar som deltar i tygblöjor som en mycket stor fördel. Även om den initiala kostnaden för att använda tygblöjor kan bli höga, dessa blöjor är mycket billigare i det långa loppet, än engångsblöjor. Använda en blöja tjänst kan också skära ner på kostnaderna, som blöjor levereras i små partier som behövs, i stället för att köpas som en mycket, och föräldrarna behöver inte lägga ner tid, energi och pengar på tvättning.

tygblöjor är också i allmänhet bättre för miljön, med några förbehåll. Nackdelen med engångsblöjor är att de tar upp stora mängder deponi rymden, och de släpper rå fekalt material i deponier, potentiellt förorenande omgivande mark och grundvatten. Tygblöjor tar inte upp deponi utrymme, men de använder en hel del vatten. Men gör de inte förorenar miljön, eftersom tvättvattnet oftast bearbetas genom avloppssystem, och när en blöja tjänsten används, blöjor tvättas i stora, energieffektiva partier, kraftigt minska deras miljöpåverkan. Förutom att det är generellt bättre för miljön, tygblöjor är också bättre för spädbarn. De innehåller inga kemikalier som finns i engångsblöjor, och eftersom de naturligtvis andas, de minskar risken för blöjeksem. Tygblöjor också uppmuntra återkommande förändras, eftersom de inte dölja våt bottnar och ofta föränderliga är ett utmärkt sätt att undvika smärtsamma utslag. Tygblöjor är också svalare, tack vare sin andningsförmåga, vilket kan vara trevligt i varmt väder, och många föräldrar tror att de är bekvämare för barn att bära.

Enligt föräldrar som använder dem, kan tygblöjor hjälper även till med potträning. Eftersom barn är mer medvetna om att de är blöt när du bär tygblöjor, tenderar de att vara mer angelägna att lära sig om toalettbesök, påskynda potträning. Spädbarn som har uppkommit i tygblöjor också tenderar att vara mindre benägna att olyckor efter Diapering skede, eftersom de är väl medvetna om konsekvenserna av tömning i ens kläder.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.