Vilka är fördelarna med e-High School?

Det finns många fördelar med att gå en online-gymnasiet. Först på listan kan kursutbud. Ofta gymnasieelever möter ett begränsat utbud av kurser som de kan välja. Å andra sidan har många online skolor erbjuder en omfattande kurs lista som innehåller allt från grunderna såsom matematik och naturvetenskap till extra lik datorprogrammering och lektioner instrument. Många online gymnasier erbjuder också eleverna möjlighet att ta ära och avancerade klasser som kanske inte är så lätt tillgänglig i vissa traditionella skolor. En annan fördel med online high school är bekvämlighet. En studerande behöver inte stiga upp tidigt på morgonen och rusa ut till skolan. Istället kan han få en rimlig mängd sömn och börja sin dag på hans föredrog schema. Även online offentliga skolor har närvarokrav och privata skolor kan ha dem också, det finns mycket mer flexibilitet med en online-skola. Dessutom gör online high school-studenten inte behöver oroa sig för vad man ska ha på sig eller vad hans kamrater kommer att säga om hur han ser ut den dagen, han kan även lära sig i pyjamas är han vill. En online gymnasiestudent kan också uppleva glädjen i att lära i sin egen takt. Med denna typ av lärande, studenten behöver inte försämras genom en klass som går för snabbt eller långsamt för honom. Likaså kan han kunna dra nytta av kursutbud som passar hans speciella lärstil. Exempelvis vissa online högskolor erbjuder kurser som tillgodoser till visuell eller auditiv studerande utöver dem som lär väl från traditionella undervisningsmetoder.

Online gymnasiet också ger fördelar med större frihet från störningar. Studenter kan känna sig mer fri att lära utan påtryckningar från vänner, det motsatta könet, och översittare. De får också bättre utnyttja sin tid för lärande, eftersom de inte behöver vänta för läraren att passera papper ut eller ta itu med de elever som inte är samarbetsvilliga. Shy eleverna kan dra nytta också, eftersom de inte behöver oroa känsla generad att fråga eller besvara frågor framför andra när de registrerar på nätet skolan.

En annan fördel med online-gymnasiet är att man tillåter eleverna att bättre utnyttja sin tid. Eftersom de inte förlora tid väntar för klass att starta och resor till och från skolan, kan de ha mer tid att fortsätta sina passioner. Till exempel, om en elev är träning i balett, kan hon ha mer tid att öva. Om en annan elev lär sig ett musikinstrument, kan hon ha mer tid för det också. Även deltidsarbete och socialt umgänge kan passa bättre i livet för en student som har den flexibilitet som möjliggörs genom en online-skola.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.