Vilka är fördelarna med barns fingeravtryck?

Det finns många fördelar med barn fingeravtryck. Barn DNA-fingeravtryck som är avgörande för att identifiera faderskapet. Det kan också hjälpa till att identifiera försvunna eller kidnappade barn. Med framstegen inom DNA-identifiering, brottsbekämpning yrkesverksamma kan öppnas igen och lösa gamla brott. Barnet fingeravtryck är också viktigt att kontrollera prenatal och nyfödda för ärftliga sjukdomar.

anemi, blödarsjuka och cystisk fibros är några av de sjukdomar som barnet fingeravtryck kan avslöja. Fördelen med att använda DNA barn fingeravtryck att testa tidigt att föräldrarna får mer tid att överväga alla alternativ möjliga. Symtom är också mer sannolikt kan upptäckas tidigt för de bästa behandlingsalternativen.

Barn fingeravtryck är en del av många set säkerhet identifiering för barn. Vid bortförande eller om ett barn har försvunnit på grund av en naturkatastrof, kommer föräldrarna få användbar information tillgänglig för utredarna att hitta deras son eller dotter snabbare. Till skillnad från faktisk fingeravtryck finns det inget bläck eller något rörig behövs för barn fingeravtryck. Bara en liten bit hud eller en bit hår behövs för DNA-fingeravtryck för barn och vuxna. är DNA-provet skära med särskilda enzymer och sektionerna är siktas genom en process som kallas elektrofores. Avsnitten undersöks med avseende på storlek genom att låta dem passera genom en tång gelé. Det DNA partiklarna är kvar över natten så att gelen blandningen att fästa en nylon blad. Den nylon ark kontrolleras med radioaktiva sonder att upptäcka mönster DNA-fingeravtrycket. Det tar upp till 10 eller fler sonder för att bestämma den unika DNA bandad mönster.

DNA-fingeravtryck har den fördelen framför inked fingeravtryck som mycket mer av en korrekt identifiering faktor eftersom varje persons banded mönster är unik. Spädbarn och barns fingeravtryck kan förändras när de växer. Fingeravtryck kan också ändras genom kirurgi. DNA finns i alla delar av kroppen, inklusive blod, och det kan inte ändras.

stark identifiering förmågor är en stor fördel i barns fingeravtryck. DNA-typning eller fingeravtryck fastställs bevis för genetiska sambandet i faderskapet fall. Moderns, barnets och potentiella fars DNA-prov undersöks. Moderns matchande DNA band till barnets tas bort. Om alla kvarvarande banden matchen, är det möjligt fadern själva, men om även ett band inte stämmer, han är inte pappan.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.