Vilka är de olika typerna av Skrivplattor?

Medan många människor är inte medvetna om det faktum, finns ett antal olika typer av clipboards på marknaden idag. Tillsammans med den grundläggande pressboard modellen utrustad med stora metallklämman, är andra styrelser konstruerade för användning i särskilda situationer och erbjuda andra funktioner än att hålla ett papper i en säker position. Här är några exempel på Windows urklipp typer som används i olika affärer och pedagogiska situationer. En av de senaste innovationerna i clipboards kallas torr radera klippbordet. Denna modell har en kropp som är byggd med samma material som den dry erase boards som till stor del har ersatt den gamla tavlor. När han fortfarande var utrustad med en klämma att hålla tidningarna på plats, gör den här typen av forum det också möjligt att snabbt göra anteckningar och skissa på information som krävs för bara ett ögonblick, utan att använda ett papper för uppgiften. Skrivplattor av detta slag är användbara i både arbete och utbildningsanstalter.

Timer och clipboards räknaren är populära alternativ i produktionsanläggningar där det finns ett behov av att kontrollera effektiviteten hos de anställda och utrustning. Dessa nämnder har vanligtvis timern eller kalkylator bifogas klippet högst upp i styrelsen, vilket gör det möjligt att säkra formulär används för att registrera uppgifter under displayen området. Genom att starta timern, är det möjligt att avgöra hur många uppgifter en arbetstagare regelmässigt slutför inom en given tidsram, bidrar till att fastställa rimliga produktionstakten. Samtidigt kan räknaren ta grunddata och skapa data som avgör produktionen under en åtta timmars skift eller ännu längre tid.

Lagring Urklipp är en annan innovation som hjälper ofta i en företagsmiljö. Fungerar som både en skrivplatta och en anteckningsbok, innehåller i själva enheten en förvaringsficka som gör det möjligt att hålla olika former hands för användning. Vissa konstruktioner läge denna förvaringsficka på baksidan av kroppen i urklippet, medan andra använder en kropp som innehåller ett halsflik med en lagringskapacitet ficka, vilket ger styrelserna ett utseende som är mycket lik till bärbara datorer används i skolor och kontor.

Tillsammans med variationer i både utseende och funktion, det finns också clipboards utformade med olika material i dag. Vissa är konstruerade med metall-organ samt klipp metall, ger apparaten med extra hållbarhet. Andra består av hårdplast som motstår sprickbildning eller annat slitage som är gemensam för den pressade traditionella trä klippbordet. Det finns även anpassade clipboards som är utformade i enlighet med specifikationerna för kunden och kan vara större eller mindre än det normala Windows urklipp eller funktionen ytterligare element som normalt inte förknippas med någon typ av massproducerad Windows urklipp produkt.

Många typer av clipboards kan köpa i affärer som bedriver kontorsmateriel. Den multifunktionella designer är mycket mer sannolikt att hittas på detaljhandeln som fokuserar på Office-produkter, medan de mer grundläggande mönster kan hittas på de flesta allmänna butiker som inkluderar ett kontor och lämna avdelningen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.