Vilka är de olika typerna av Lifeguard Gear?

livgardet är individer som patrullerar simbassänger och stränder, hjälper simmare som är i behov av räddning. Att göra sitt jobb, har livräddaren att ha vissa badvakt redskap till hands för att hjälpa till att rädda liv. Detta redskap kan omfatta flythjälpmedel, apparater transport och medicinsk utrustning. Dessutom har han eller hon måste ha en bekväm simma kostym. Den badvakt använder flythjälpmedel till bojen individer som inte kan komma upp ur vattnet på egen hand. En vanlig bit badvakt redskap är rädda röret, som är tunn, rak bit skumtäckt i vinyl med en lång rem fäst vid den. Den badvakt wraps röret runt individen och säkrar bandet till den motsatta änden av den så den bildar en ring kring personens midja. Den badvakt kan sedan dra en person i säkerhet genom att hålla enheten medan du simmar. En annan flytredskap är ringen boj, eftersom det oftast är en cirkel av skum med en längd på rep fäst vid den. Denna typ av boj är också känd som en kast, eftersom livräddaren ofta kastar den till en person i trubbel. Den som behöver kan få i uppdrag att gripa tag i den eller den kan placeras runt kroppen, så att badvakt kan dra i repet och hjälpa personen ur vattnet.

Lifeguard redskap även transportanordningar att hjälpa badvakter flytta skadade människor, när de är ute i vattnet. Många redskap kit innehåller en ryggrad styrelse, som är en plast ombord ungefär samma längd och bredd som vuxna kropp. Badvakter lyfta skadade och band dem på dessa styrelser så att de kan flytta dem från stranden och poolområdet utan att förvärra sina skador. Två eller flera badvakter som krävs för att lyfta ombord, med handtag finns på båda sidor av den.

annan transport redskap vanligt i badvakt växel är huvudet startspärr, vilket är viktigt i fall där en ryggmärgsskada är misstänkt. Denna utrustning gör det möjligt badvakt att försiktigt den skadades nacke och huvud mellan två skum block. Remmar bifogas blocken Därefter säkrade runt toppen och botten av huvudet, oftast kring panna och haka. Detta förhindrar att huvudet rörelse så att en skada inte förvärras av rörelse, till exempel under transport. Eftersom badvakter måste ofta tenderar att skadade människor till akut medicinsk personal anländer, har de vanligtvis grundläggande medicinsk utrustning till hands. Dessa leveranser kommer sannolikt att inkludera en första förbandslåda, med grundläggande förband och salvor sår. Några badvakter har också defibrillatorer, CPR ansiktsskydd och syrgasutrustning.

De flesta badvakter har en vissling eller en megafon. Han eller hon behöver dessa verktyg för att få simmare uppmärksamhet snabbt, särskilt när du gör viktig säkerhetsinformation tillkännagivanden. En hög stol och en strand paraply är också ofta en del av en badvakt utrustning, för att möjliggöra bättre visning av patrullen området.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.