Vilka är de olika typerna av Gratulationskort?

Gratulationskort är ett utmärkt sätt att skicka semester önskemål och speciella känslor till vänner och familj. Retail gratulationskort komma i dussintals kategorier som inkluderar helgdagar , födelsedagar , romantik , gratulationer , och mer. Används mycket till jul, mors och fars dag och Alla hjärtans dag hälsningar, finns många andra julkort tillverkade också. Övriga semester gratulationskort omfatta påsk, nyår, Chanukah, påsken, Rosh Hashana, och St Patrick's Day.

Födelsedag gratulationskort är mycket populär och finns i ålder eller kön specifika kategorier, liksom allvarliga, humoristiska och sent sorter. Det är möjligt att hitta födelsedag kort för de flesta något släktskap, från kusin som gamla, make /maka eller barn, och även för dina styvbarn eller brother-in-law. Också populära är födelsedag kort som tips om ålderdom. Den romantiska kort kategorin omfattar de med känslor av love , romantik , saknar dig , eller jag Förlåt . Gratulationskort som förmedlar budskap gratulationer är gemensamma för födslar, jubileer, bröllop, åtaganden och andra glada tillfällen. Grattis kort kategorier även pensionering , graderingen , bon voyage , graviditet , Bat /Bar Mitzvah och dop eller dop .

Sympathy kort finns i religiösa och icke-religiösa versioner. Krya och mår bättre snart kort förekommer också. Övriga kategorier exempel röra sig tänker på dig , uppmuntran , vänskap , och lycka .

En relativt ny kategori av gratulationskort är de i affärer eller för yrkesmässig användning. Många av de andra kategorierna, exempelvis födelsedag eller julkort, nu är etiketten "lämpar sig för arbete. " Andra användningar för näringslivet gratulationskort omfatta tackkort, tillkännagivanden eller kort som används för att hålla kontakten med kunder eller klienter. Nu när det finns Boss's Day, Nurses 'Day, och administrativa Professional's Day, har korttillverkare skapat gratulationskort för dessa händelser. Eftersom kostnaderna för gratulationskort har ökat, fler människor designa och skriva ut egna gratulationskort med ordbehandlings-eller desktop publishing program, en personlig dator och en skrivare för hemmabruk. Andra väljer att skapa intrikata handgjort gratulationskort. Och som mer och mer kommunikation sker på nätet, är det nu möjligt att skicka elektroniska gratulationskort.

Några korttillverkare har försökt att skapa kort som tilltalar en yngre demografisk som försäljning av gratulationskort har tillplattad. De kort som tilltalar yngre kunder är chic grafik och trendiga känslor. Andra populära trender är kort med ovanliga dekorationer eller unika stilar papper. Eftersom många människor rädda gratulationskort som minnessaker, är det troligt att papper gratulationskort kommer att vara runt evigt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.