Vilka är de olika typerna av Day Planners?

Medan många människor är helt bekväma med att använda elektroniska arrangörer, det finns lika många människor som fortfarande föredrar att ha en filofax för att registrera sina dagliga möten och projekt på papper. Vissa människor tar även nytta av båda. Vad är trevligt om dagen planerare är att det finns många olika typer som tillgodoser olika organisatoriska behov och inga batterier krävs.

Day planerare finns i olika storlekar från fickformat att boka storlek. Om du kan få dem i en mängd olika stilar och färger är utanför utseende bara en fråga om preferens. De kan vara läder, vinyl, eller till och med duk och får eller inte får innehålla fickor för innehav kreditkort, visitkort, bilder och annat smått och gott. Dessa särdrag dag planerare bör övervägas, men de viktigaste funktionerna ligger inom sidorna själva. är Sidorna mest dagen planerare bunden av tre eller flera ringar. Sidorna är oftast separerade med flikområdena för att hålla vissa typer av information åtskilda och lätt att hitta. Till exempel kan det finnas en sektion för anteckningar, en sektion för projekt eller saker att göra, och ett avsnitt för en adressbok. Olika avdelningar inom varje planerare varierar kraftigt, men de flesta har utrymme för att spela in all information som du vill bära med dig.

Kalendern är mest viktigt inslag i ett filofax. Kalendern kan läggas ut för att visa en hel månad, en vecka eller en dag i taget. För att hålla dig organiserad, besluta vilka visa fungerar bäst för dig. Bläddra genom sidorna av flera olika dagen planerare innan du köper en och du får en bra uppfattning om vilken typ skulle fungera bäst för dig.

Mest dag planerare komma med information för att beställa påfyllning sidor. Inte hela dagen planerare påfyllningsbara, men de som finns bör innehålla beställningsinformation. Om du köper en dyr filofax, vara säker på att du kan beställa fylla på sidorna med lite svårt så det räcker dig mer än ett år. Många dagen planerare kan anpassas om de inte innehåller exakt de sidor du behöver, men tänk på att det har viss miniminivå.

Day planerare kan vara ett värdefullt organisera verktyg för arbete och hemmabruk. Om du planerar att spela in personliga uppgifter i en filofax eller frakta kreditkort i en, se till att du är beredd att ta den med dig vart du än går. Se till att du köper rätt storlek för att passa i handväskan eller portföljen för enkel transport. Många människor finner sin dag planerare är ovärderliga och med så många olika sorter, kan någon hitta en som passar perfekt för deras behov.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.