Vilka är de olika typerna av Baby Gear?

Baby redskap finns i många typer, och föräldrar kan lätt bli överväldigad bestämma vad saker de behöver för att köpa och vilka saker de kan hoppa. Det finns några grundläggande behov som de flesta föräldrar inte bör vara utan, men kom ihåg spädbarn växer snabbt, och de kommer inte kräva att varje enskild bit av baby utrustning samtidigt. Exempelvis nyfödd medelstora kläder har en ganska kort livslängd. Så mycket som kläder för små barn är verkligen söt, kommer de förmodligen bara se ett par månaders användning innan ett barn behöver nya storlekar.

Några av de saker som är nödvändigt med en gång ett barn anländer en säng, bilbarnstol, en barnvagn och diverse filtar, utfodring apparat, plus massor av blöjor. Det finns säkert saker som faller i extras barnet redskapskategori. Köpa en krubba innebär att en KORGVAGGA eller baby rocker är inte helt nödvändigt, eftersom en krubba kan användas för nyfödda.

Feeding apparat och blöjor verkligen kan bero på en mamma val. Om en mamma ammar, kan hon behöver tillgång till en bröstpump och några flaskor, men lite annat. Den mamma som formel feeds barnet behöver mycket mer, har karaktär av mycket extra flaskor och formel. Blöjor är en annan fråga som kräver en viss valfrihet, och mammor som planerar att använda tyg kommer att ha en ganska bra utbud (minst två dussin och mer sannolikt tre dussin) av dessa på plats, förutom gummi byxor och blöja täcker också.

bilsäten icke-förhandlingsbara baby redskap. Varje gång ett barn är i en bil, han /hon måste sitta i en säkerhet godkänd plats. Ändå Här finns några alternativ också. Föräldrar kan köpa en plats som endast är utformade för barn, eller en som kan omvandlas till en bilbarnstol för äldre barn också. Barnvagnar är också till hjälp, eftersom det innebär föräldrarna kan gå barnet regelbundet. Vissa människor väljer ryggsäckar eller sling baby istället, men de får mer rörelsefrihet om en vagn som är tillgänglig med en plats att ställa en baby ner under dagen kan vara mycket användbara, och baby redskap utformad för detta kan inkludera playpens, dörrvakterna och fat baby. Vissa barn älskar den mjuka rörelser av baby gungor, och dessa kan frigöra mamma eller pappa händer en stund medan barnet är nöjd. Det är inte alltid nödvändigt att ha dessa statister. En barnvagn som helt reclines kan göra ett bra substitut för en bebis baddare.

Andra baby redskap att många människor tycker är användbara från får gå är ett skötbord. Även människor kan säkert ändra spädbarn på ett block på golvet, hur mycket förändring som krävs kan vara svårt på ryggen, och de flesta skötbord är lite lättare att rengöra efter olyckor. Som barnet växer, ett annat viktigt inslag i hemmet är den höga stolen, så att ett barn har en säker plats att sitta under provtagningen "vuxen mat. "

De flesta hittar du massor av inspiration som behövs baby redskap vid institutionen eller leksaksaffärer med god spädbarn och sektioner barn. Det är också en bra idé att be vänner med spädbarn vilka delar av utrustning eller redskap de har hittat mest användbara. Dessa ord i munnen rekommendationer hjälper vanligen föräldrar komma med utmärkta listor på bästa produkt att inneha en gång ett barn kommer in i hemmet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.