Vem ska vara på Min julkort List?

Avgöra vem som ska få julkort kan vara en svår process. Ska du skicka ett kort till en ny affärsförbindelser eller grannen på gatan, till exempel? I allmänhet julkorten ska skickas, först och främst till familj och vänner som firar jul. Vänner som inte firar inte jul får inte vara alltför uppskattande ta emot julkort. Man kan säkert skicka mer generiska julkort till vänner och affärsbekanta. Särskilt om du skickar ett kort till en relativt ny bekantskap, kan det vara bättre att skicka ett "Seasons Greetings" kort, än en öppet religiös kort, så att inte stöta sig med nya vänner som får praktiken en annan religion. Det finns många julkort som undviker öppen hänvisningar till religion, och dessa kan vara ett bra val för dem med vilka man har bara en kort bekantskap. Förutom dessa typer av julkort är bra val med dem vet vem är definitivt inte kristen och skulle inte uppskatta kristna känslor. En judisk eller islamisk vän, till exempel inte kan uppskatta bibliska referenser från Nya Testamentet. Men den islamiska vän är mindre sannolikt att bli förolämpad, eftersom Jesus anses vara en viktig profet i den muslimska religionen. När du gör en kort lista, är det en bra idé att hänvisningen kort man fått tidigare. Faktum är att när man tar ner julkort från året innan, notera namn och adresser på personer som har skickat ett kort. På detta sätt kan man lägga dem på julkort listan för nästa år.

Så bra, om man får ett kort i början av säsongen från en oväntad källa överväga att lägga till personen som en lista för samma år och snabbt skicka ut ett kort. De flesta som skickar julkort, i allmänhet räkna med att få ett kort i retur. Därför anses det artigt att följa denna sed.

Många par sända ut ett nyhetsbrev semester tillsammans med julkort. Detta kan vara bra för nära bekanta och familj, men bör uteslutas i kort till affärsbekanta och mycket nya bekantskaper. The Holiday Nyhetsbrevet är ett bra sätt för vänner och familj för att fånga upp den tidigare viktiga händelser under året, men en affärskompanjon sannolikt varken vill veta eller bryr sig att det tog en hustru 25 timmars arbete för att producera ett nytt barn.

Även en familjemedlem inte vill veta detta, så håll sådana nyheter breezy och inte särskilt detaljerad. Ett uttalande som "Vi var glada att välkomna födelsen av vår nya pojke, Jeremy, den 25 juli, är" anses vara mer artig än en lång redogörelse av kvinnans arbete. Förutom många etikett experter OGILLA inklusive uttalanden om flera semestrar eller om att förvärva lyxartiklar som skulle visa rika status, eftersom alla inte är lika UNDER OMSTÄNDIGHETER. En enda viktiga semester kan nämnas. Överväga "Efter många års planering, fick vi slutligen till Rom," snarare än "Vi fick möjlighet att besöka Rom i juni, och sedan tillbringade tre veckor i september att turnera Wine Country i våra nya Mercedes Benz. "

Ytterst vilar beslutet om vem som ska få julkort med den enskilde. Vissa människor skickar kort till ett stort antal av familj och vänner och andra sparar kort för några vänner eller familjemedlemmar de kommer inte att se under julhelgen. Det är artigt att återgälda andra gester för att skicka ett kort. Liksom, om man gillar får julkort, överväga att skicka dem. De som inte skickar julkort kan ta emot mycket få.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.