Vad ska jag ta med i en Holiday Nyhetsbrev?

Många tycker om att skicka ut ett nyhetsbrev semester under vintern semester att fånga familj och nära vänner upp på årets tidigare händelser. Vissa människor skulle vilja börja denna tradition, men är osäker på var du ska börja. Det finns många exempel på en bra semester nyhetsbrev, liksom många exempel på dåliga. Många av de dåliga gå vilse eftersom innehållet i nyhetsbreven är mer än de flesta människor behöver eller vill veta. Det finns flera saker att ta med på semestern nyhetsbrev. Fött barn och barnbarn är utmärkta inlägg. Dock komma ihåg att de flesta anhöriga behöver inte leka med låtar av förlossning. Håll ämnen ljus och glad när det är möjligt.

Besök med gamla vänner, eller mycket speciella resor bör också nämnas i en semester nyhetsbrev. Om man inte resa under det senaste året, kunde en förteckning kommande planer. "Barb och jag kommer att vara slut med att resa till Irland nästa år", är ett bra exempel på att ange en kommande händelse.

Om man reser ofta, är det inte nödvändigt att lista alla resa på en semester nyhetsbrev . I själva verket kan detta komma ut som skryt eftersom semester kan vara dyra. Bara lista en eller två resor som var verkligt viktiga och kan ha betydelse för en läsare.

Omnämnande död för familjemedlemmar semestern nyhetsbrev är en dom samtal. Ibland dödsfall har inträffat så nyligen att det skulle vara svårt att skriva om det. Å andra sidan, dock inte det kan ha människor tror man är okänslig. Utan att gå in i detalj, ett sådant omnämnande skulle kunna se ut på följande: "Tyvärr gick Bob mor borta i oktober. Vi kommer alltid att sakna henne och hennes underbara anda. " Ett äktenskap av en själv eller ens barn ger goda semester nyhetsbrev nämna. "I februari gifte vår dotter Amy hennes fästman i en jublande ceremoni," till exempel. När nya par skickar ut sin första semester nyhetsbrev, kan det vara lite utmanande att avgöra vilka uppgifter som lagt ned Eftersom många vänner bara kan känna en medlem i par, onödiga detaljer om någon av makarna får vara tråkigt att människor som inte riktigt en av makarna. Vad kan skrivas är hur bra äktenskap är på väg. Man kan skriva "Sedan vårt äktenskap har vi båda hittat nya saker att uppskatta om varandra varje dag. " En semester nyhetsbrev också kan omfatta stora och livsförvandlande inköp. Nya villaägare vill dela de kunde köpa ett hus. Ett äldre par kan avse de sålde det gamla huset och flyttar till sitt fritidshus. En person som investerar i fastigheter, omvänt, bör inte lista alla köp eller försäljning. Hålla sig till de stora händelserna, som barn examen från high school eller college, är alltid en bra väg att gå.

Några mindre händelser är också bra saker att visa i en semester nyhetsbrev. Ett barns enastående resultat i skolan, eller ett barns musikaliska talang eller triumf i en tävling, är utmärkta små detaljer som kan fluff ut en semester nyhetsbrev.

När man har avslutat en semester nyhetsbrev, vara säker på att kontrollera nyhetsbrevet noggrant för grammatiska fel, stavning problem och skrivfel. Också lägga tyckte om vem som ska få en semester nyhetsbrev. Medan nära vänner och familj kan få njuta av din familj nyheter för året, ytliga bekanta och företag kan undra vad de ska göra av all denna information.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.