Vad ska jag ge min fru för Alla hjärtans dag?

Alla hjärtans dag gåvor är ett underbart sätt att visa uppskattning för din fru medan världen i stort är också firar kärlek och engagemang. Oavsett om din första Alla hjärtans dag tillsammans eller din femtionde, kan du hitta något underbart att överraska och glädja din fru samtidigt som berikar ditt förhållande. Presenter till din fru kan inkludera konventionella Alla hjärtans dag presenterar som blommor, godis, och underkläder, eller du kan utforska icke traditionella alternativ att fira den unika relation ni har tillsammans. Om du vill fortsätta den traditionella vägen, kan du fortfarande tänka utanför boxen lite. Blommor, till exempel, inte bara handla om rosor. Du kan välja en bukett av din frus favorit blommor, eller ge henne en lei eller huvud Garland. Du kan också ge henne levande växter, antingen krukväxter som kan avnjutas inomhus eller planterade i din trädgård. Blommande träd och vinstockar är ett underbart sätt att förbättra skönheten i världen omkring dig medan fira din kärlek. Du kan överväga att ge din fru krukväxter lökar för Alla hjärtans dag som ska se vacker och kan planteras utomhus att blomma om och om igen. i riket av godis, är möjligheterna begränsas bara av din fantasi. Praliner finns i en mängd olika smaker, former och färger, tillsammans med vackra förpackningar. Du kan också undersöka andra godis gillar alternativ Taffy eller lakrits. Om din fru har en favorit godis smak, kan du kanske till anpassade för det i en unik form eller intressant låda. Du kan också fira din relation till andra gåvor av mat och dryck, exempelvis en middag för två, eller en prenumeration på en Wine Club.

Speciellt om du har varit gift under en lång tid, kanske du vill att Alla hjärtans dag som en möjlighet att förnya ditt förhållande genom att fly till en annan lokal. Om du har barn, hitta någon att ta hand om dem medan du spendera några nätter i en säng och frukost. Om du har möjlighet, ta en längre resa till en plats ingen av er har besökt tidigare. Många tropiska destinationer ge Alla hjärtans dag-paket som understryker romantik exotiska platser. Du kan också tillbringa en helg snugly paketerat i en ski chalet, eller ta en safari till Afrika för en vecka, upptäcka världen tillsammans. Du kan också använda Alla hjärtans dag för att uppfylla ett löfte. Kanske du har tänkt göra om golven i köket, måla gästrummet, eller ersätta den fula soffan i vardagsrummet. Fira ditt förhållande genom att göra en bestående förändring i miljön du lever i och visa ditt engagemang för det utrymme och kärlek som ni delar. Det är också ett bra tillfälle att prova den aktivitet du håller skjuter upp.

Viktigast är Alla hjärtans dag är en tid att fira din kärlek. De bästa gåvor är presenteras som omfattar både dig som romantiska middagar, massage för två, en kväll med ridning på stranden eller en snabb flykt från världen omkring dig. Din fru kommer att uppskatta den ömsesidiga njutningen av din kärlek mycket mer än statiska presenter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.