Vad kan jag lära av framgångsrika människor?

Du kan lära mycket från framgångsrika människor. Oftast om en person kan uträtta något, kan någon annan person utföra samma mål. När den följer samma väg, kan du undvika ofta några misstag på vägen eftersom det är möjligt att lära av andras misstag. Framgångsrika människor som har övervunnit utmaningar kan lära dig att utnyttja motgångar på ett nytt sätt. Du kan också lära dig mycket om dina värderingar och intressen genom att tänka på varför du anser att vissa människor mer framgångsrika än andra. Om du frågar flera personer som de tror är den mest framgångsrika personen i världen, du kan få många olika svar. Till exempel kan någon som värderar rikedom och /eller humanitära insatser, och också kanske har ett intresse för datorer, väljer Bill Gates. Andra kan välja en sport siffra, läkare, konstnär eller förälder beroende på hur de definierar framgångsrika människor. Det finns naturligtvis många sätt att lyckas och att de inte alla kretsar kring berömmelse och rikedom.

Alla typer av framgångsrika människor tycks ha några drag gemensamt såsom en beslutsamhet att lyckas, uthållighet och självförtroende på sin förmåga. Det har sagts att de egenskaper du beundrar hos andra är sådana som du själv kan förkroppsliga. Naturligtvis är baksidan av detta också skulle vara sant-det är att de egenskaper du starkt ogillar hos andra människor kan vara som du ogillar i dig själv. I varje fall kan man kanske få lite insikt i din personlighet genom att tänka på vad du beundrar hos andra.

Genom att följa livet på framgångsrika människor, kan du också veta hur de hanterar motgångar till framgång. Till exempel har vissa människor som nått stora framgångar förlorade plötsligt Acclaim de hade på grund av en skandal. Har de studsar tillbaka eller har de vissna bort ur förlägenhet? Framgångsrika människor ofta inspirera andra att följa i deras fotspår eller att bryta ny mark i något. Till exempel, mest framgångsrika idrottsmän namn åtminstone en idrottsman som inspirerade dem att göra sina valda idrotten. nbsp; nbsp;


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.