Vad bör jag veta om barnvakten Avvänjning?

Fram till de senaste åren slutit många läkare och tandläkare om att det var bättre att undvika nappar eftersom napp avvänjning kan vara så svårt. Aktuell forskning visar potentiella verkliga fördelar för hälsan med nappar, inklusive det faktum att de kan minska incidensen av plötslig spädbarnsdöd (SIDS). Naturligtvis många föräldrar vet också att napp användning kan bidra till att lugna en del barn och ger dem en möjlighet att lära sig själv lugnande metoder. Nappar eller binkies kan hjälpa alla på ett hem blir lite mer vila.

Å andra sidan kan napp avvänjning vara mycket stressande för både barn och föräldrar. Det kan vara grov gå för ett barn att ge upp något som de har kommit att lita på för lugnande. Många föräldrar vill först veta när de ska börja avvänjningen. Tandläkare rekommenderar vanligtvis att barn inte använda nappar efter två års ålder, eftersom detta kan påverka mun form och anpassning och bita av permanenta tänder. Vissa rekommenderar början napp avvänjning småningom ett par månader innan barnet fyller två. Det finns olika strategier för barnvakten avvänjning. Vissa människor gilla en cold turkey synsätt, där napp helt enkelt försvinner. Barn som är två eller tre säkerligen kommer att be för och förstå att detta älskade tröstande enheten saknas, så att andra rekommenderar en mer gradvis strategi för avvänjning det första minskar napp användning. När barnet är omkring ett år gammal, bör du begränsa napp gånger, kanske bara använda Binkie under sömnen gånger. När barnet är vandrade runt, titta på tv eller spelar, bör de inte ha en Binkie tillgängliga för dem. Efter att barnet anpassar sig till första minskningar, se var du kan minska ytterligare. Till exempel smyga in och ta bort napp på natten om barnet sover hela natten. Alternativt, har nappar på natten men inte för tupplur gånger.

Denna gradvisa metod kan hjälpa barnen att bli mindre beroende av nappar, vilket gör napp avvänjning något lättare. Det är mycket svårare att sluta amma när ett barn använder en Binkie vid alla tider på dagen. Det rekommenderas att när du bestämmer napp borde gå, du diskutera detta med ditt barn. Du kan planera en speciell person, en present till när alla binkies är borta eller har små belöningar på plats. Inte tänker napp avvänjning kring födelsen av ett annat barn, eftersom detta kan öka syskon spänning. Det är vanliga och förväntade för barn att sörja förlusten av nappar, särskilt under de tider på dagen då de mest behöver dem. Om nappar användes på natten, vänta ett par nätter att vara sömnlös. Barn kan vara mycket upprörd och har en utmanande tid att somna. Så mycket som det kan vara hjärtskärande att titta på barnen uthärda denna förlust, vilket i kommer inte att bidra med napp avvänjning. Kontrollera att du har fått bort alla nappar när du börjar så att du inte kan ge oss när du är utmattad och vill bara ditt barn att sluta gråta.

Föräldrar som har framgångsrikt hjälpt barnen att ge upp nappar notera att de första två till tre dagar är hårdast. Barn kan fortfarande prata om sina binkies därefter, men de har oftast lärt sig att somna utan dem. Erbjuder massor av stöd och kärlek till barnen när de uthärda denna förlust, men inte ta upp ämnet binkies om inte barnet nämner det först. Inom en vecka eller två, samtal om binkies sannolikt kommer att upphöra.

En potentiell folie på napp avvänjning är dolda binkies. Kontrollera att du har fått bort dem alla. Din väg till slut en vana blir inte lätt om ditt barn har en hemlig stash i binkies, och några ungar döljer en om de är medvetna om att de måste ge upp nappar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.