Vad bör jag veta om Tipping Movers?

Tipping movers är en fråga om en del kontroverser. I omfattar frågan om huruvida människor bör spets movers. En annan fråga som många människor har är hur mycket spets ett förslagsställaren, speciellt när priset på ett drag är extremt dyrt.

Människor som är anställda som movers kan antyda att det är rimligt att spets anläggningsmaskiner cirka 5% av den totala kostnaden för ett drag. Inte alla movers överens och särskilt de som rör sig människor i ett land som inte räknar med ett tips. Vissa anser att deponering anläggningsmaskiner bör grundas på huruvida tjänsten tillhandahålls av anläggningsmaskiner inte skada egendom och hjälpte flytta gå smidigare.

För en kort flyttar är det inte orimligt att ge movers en liten spets, särskilt när de var mycket hjälpsamma. Om de inte, folk är inte skyldig att tippa. Movers gör någon timme lön och inte tenderar att förlita sig på tips som behövs inkomst, liksom människor som väntar personalen på restauranger. Det är fortfarande ganska vanligt att movers en monetär spets. Ännu mer än ett par folk undrar hur man ska hantera dricks movers när flera Movers är inblandade. Det är inte alltid så att tippa en förman resulterar i att pengar förs över till andra anställda. Istället flesta förslag är att movers borde fällas individuellt. Detta innebär inte att en person måste ge 5% av den totala kostnaden för flytten till varje initiativtagare. Istället kunder kan göra matten och dela en 5% spets i en utbetalning för varje mover. Det är också okej att ge en initiativtagare som var särskilt hjälpsam en något större spets än de andra movers, men detta bör ske tyst för att inte skapa några konflikter mellan anställda.

Vissa rekommenderar att allt som krävs i dricks anläggningsmaskiner är att ge massor av kalla drycker när anläggningsmaskiner komma fram till en destination, eller möjligen lite mat. Movers gör försiktighet att de inte bör ges alkohol som dricks eftersom många av dem lagligt kan inte bära den i kommersiella fordon. Dessutom är många movers har andra jobb att göra på samma dag och bör inte uppmuntras att dricka alkohol samtidigt som du arbetar, och särskilt när de fortfarande behöver köra.

Kostnaderna för långa drag som kan innebära flera dagars körning vanligtvis gör en 5% dricks oöverkomliga. Tipping movers är vanligtvis inte förväntas eller nödvändigt för mycket långa resor. Ett litet tips är oftast bra, men de flesta Movers kompenseras mer när de gör exceptionellt långa turer och kommer inte att vänta på tips när de avslutar en lång och dyrbar flytta.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.