Vad bör jag veta om Holiday Shipping?

mycket som när du skickar julkort, bör du få en tidig start när du skickar julklappar eller andra paket semester. Holiday sjöfart kraven är höga, vilket innebär att allt kommer att bli långsammare. Inte bara är familjer rikstäckande skickar julklappar till nära och kära, men företag är också skicka produkter till konsumenter.

Med semester sjöfarten är alla bråttom hoppas att deras paket kommer fram till lämpliga destinationer i tid till jul. Sätt inte ut semester sjöfarten. Få dina paket redo att skickas så snart som möjligt.

Det lönar sig att kontrollera med företaget som du tänker använda för din semester sjöfart måste se till att dina paket följa riktlinjerna. Vissa tillåter bara vissa typer av förpackningar eller förpackningsmaterial. Du kan också hända att det som du hoppades att fartyg är förbjudet eftersom det finns flera säkerhetsåtgärder. Stället för att vänta i linje bara för att upptäcka att din utrustning inte kan sändas via det lufttrafikföretaget, ring i förväg eller göra en del efterforskningar på nätet. Det är också klokt att kontrollera olika avlastare kalendrar för att se vilka dagar som de levererar och om semester sjöfart varierar med veckodag. Du kan också hända att sjöfarten före ett visst datum kommer att garantera snabb leverans. US Postal Service och några andra leverera på lördagar, medan andra rederier får inte eller kan ta ut en premie för detta. Vissa kanske också bara leverera mellan vissa tider på helgerna. Se om det du välja levererar på julafton, bara ifall du vara tvungen sista shipping minuten semester.

Kostnaden för frakt och hantering kan också vara ett problem. Jämför företag som FedEx, UPS, The Postal Service, och andra speditörer att se vilket som har det mest konkurrenskraftiga priser. Kom också ihåg att rusa leverans kommer att innebära betala ett betalsamtal.

Om du väljer ett alternativ rusa leverans, se till att den extra kostnaden är värt den tid du sparar. Se också till att leverans datum eller tid är garanterad, eftersom så inte är fallet för alla avlastare och varje plats. Exempelvis garanterar USPS inte alla Prioritet förpackningar i tre dagars tid, det beror på platsen. Landsbygden i synnerhet, kan kräva ökade leveranstid. Därför kan det inte vara värt att spendera de extra belopp, även Priority paket är lättare att spåra.

Möjligheten att spåra paket är också en viktig faktor när det gäller till semester sjöfarten. Många speditörer kommer att ge dig ett tracking nummer så att du kan följa utvecklingen av ditt paket. Du kanske kan ringa för att kontrollera status eller slå upp det på nätet. Kontrollera att den enhet du väljer för din semester sjöfarten är ett bekvämt sätt att spåra dina paket.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.