Vad bör jag veta om Bröllop Etikett?

När det gäller att planera ett bröllop, det finns så många "göra och inte göra" att ansluta sig till ordentlig bröllop etikett. Korrekt etikett är baserad på klassiska traditionen, vänlighet, omtanke och respekt för medlemmarna i bröllopsfest och gästerna. Det finns flera komponenter för att planera bröllopet och själva evenemanget, där ordentliga etikett kommer att uppskattas av alla. De omfattar inbjudningar, presenter, tack-anteckningar, planera bröllop, och mottagning.

Ta en bröllopsinbjudan innebär att skriva ut hela namnen på gästerna, inklusive mitt namn. Formulera alla ord, inklusive adress, datum, tider och år. Om du har ceremonin i en kyrka eller hus för tillbedjan, använd "begära ära av din närvaro. " Om ceremonin äger rum i en icke-religiös inställning, inbjudan skulle säga "begäran nöjet i ditt företag. " Om brudparet inte vill ha barn delta i mottagning bör inbjudan säga "Adults Only Reception," och inte "No Kids", som anses vara oartig.

Gör det lättare för dina gäster att välja vad som får dig som en bröllopsgåva genom att starta ett register. Dina gäster vet inte vad du redan har och det finns en stor chans att du kan få dubbla gåvor, som är obekvämt för alla inblandade. Ett register kommer att hindra denna händelse, som gåvor som köps tas bort från listan av butiken. Bröllop etikett inte tillåter dig att skriva information om gåvor på dina inbjudningar, så har din bröllopsfest skicka runt det ord som du är registrerad.

Tack anteckningar är en nödvändighet för att överensstämma med god bröllop etikett. De bör vara skriven för de människor som gav dig ett bröllop, engagemang eller dusch gåva, de som deltog vid bröllop, och de som stod som värd för dusch och bröllopsfest. Tack anteckningar ska vara handskrivna på trevlig stillastående och ska hänvisa till den person såväl som gåva eller tjänst. Det Tack anteckningar bör ges inom tre månader efter mottagandet av gåvan och /eller tjänst. När du planerar en förlovningsfest, bröllop etikett anser att händelsen bör ske tidigast tre månader före bröllopet, men senast två veckor före. Detta ger gästerna tid att återhämta sig och förbereda bröllopet själv. Platsen bör plockas och bokas minst två månader i förväg, med värdar dela kostnaderna mellan sig. Brudparet bör inte betala för sin egen förlovningsfest. Gästerna på förlovningsfest bör vara nära vänner och familj och borde inte vara lika med summan av deltagarna på bröllop, som det ser ut ett tag för gåvor.

bröllopsfesten skulle hållas i närheten av bröllopet plats. Detta kommer att minska onödiga resor för gästerna. Stora skillnader i tid mellan händelserna bör undvikas, eftersom det ger gästerna med något att göra, särskilt om de är på besök från bortrest. Om detta skulle inträffa, på grund av situationer utanför din kontroll, förser gästerna med en plats att bo och en form av transport. Bröllopet och mottagning ska vara roligt för alla, och inte bli en börda.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.