Vad bör jag tänka på vid anställning av en handledare?

Det finns ett antal saker att tänka på om du funderar på att anställa en handledare. Du bör först undersöka om ditt barns problem i skolan skulle kunna orsakas av en diagnostiserad dyslexi. Om inte, bör du fundera på vilka ditt barn behöver hjälp. Liksom, måste du överväga olika typer av handledning som är tillgängliga för ditt barn, och möjligheten för handledaren. Fundera också på säkerheten för ditt barn vid anställning av en handledare och fatta beslut om vad du har råd att betala för en handledare tjänster.

Barn med inlärningssvårigheter gynnas av diagnos eftersom de i så fall berättigade till stöd från skolan som kan ge dem möjlighet till större framgång i skolan. Detta betyder inte att man inte bör överväga privat anställa en handledare för ett barn med inlärningssvårigheter.

Även när ett barn inte har ett funktionshinder som påverkar deras inlärningsförmåga, kan de kämpa i ett eller flera ämnen av andra skäl. Vissa barn behöver hjälp i alla ämnen, medan andra har ett föremål som ser ut att bli deras undergång. Vid anställning av en handledare, vill man kontrollera att personen är en bra generell pedagog. Alternativt bör man överväga att anställa en handledare med speciell erfarenhet eller kunskap inom problemområdena för ditt barn.

Högskolestudier och gymnasieelever ålder kan göra utmärkta handledare. De kan vara ett bättre val, vid anställning av en handledare, eftersom vissa elever emulera "Big Kid" som är att undervisa dem och känna mig speciell eftersom de har en ung lärarens uppmärksamhet. Om ett litet barn har problem med att memorera gånger bord, och inte uppvisar inlärningssvårigheter, hitta en bra, känslig grabb att hjälpa dem att arbeta på detta område kan vara ett bättre val än att anställa en lärare med en högskoleutbildning. Det är också generellt sett billigare, cirka 10-15 US-dollar (USD) per timme. Du kan också använda lärare med en högskoleutbildning, och kanske till och med en undervisning credential genom lärande, program som Sylvan. Dessa program brukar vara det dyraste alternativet, men kan erbjuda dig det bredaste utbudet av experter inom ett visst område. För barn med den nya SAT test, många program har också nyligen utvecklat till handledare barnen på den skriftliga delen. Dessa kan också erbjuda bra alternativ för att anställa en handledare. ska du vara beredd att sitta i den första handledning sessioner på ett icke påträngande sätt. Observera samspelet mellan barnet och handledare. Om handledaren inte verkar passa bra med ditt barn, eller om du är orolig för läraren, det finns många fler att välja bland. Anställa en handledare som är rätt för ditt barn om att hitta någon som berättar väl till ditt barn, kan vara inspirerande, och som är en god kommunikatör. Inte alla lärare är lika skicklig. Så om nödvändigt, åka runt och få rekommendationer från vänner eller från ditt barns skola.

Om handledning sker i ditt hem, kan du nog vara ganska säkra på ditt barns säkerhet. Men om du lämnar ett barn på en handledare hus, måste du se till säkerheten för ditt barn genom att utföra bakgrundskontroller innan du anlitar en handledare. Tråkigt nog, barn molesters tenderar att lockas till positioner där de kan vara i närheten av barn. Få referenser vid anställning av en handledare och kontrollera dessa är också hjälpsam.

Slutligen är priset ofta ett problem. Handledare som har högskola utbildningar tenderar att ta ut minst 30 dollar i timmen. En lärare med undervisning credential får ta ut så mycket som 60. Om pengar är ett problem, kanske du kan arbeta på en köpsituation med en handledare, eller titta på billigare alternativ vilja hyra skolan och barnen college. Ytterligare många mellersta och gymnasier erbjuder nu gratis handledning tjänster som kan vara precis vad ditt barn behöver för akademisk framgång.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.