Vad är några vanliga Prayer Postures?

Gemensam bön arbetsställningar är skiftande och mycket beror på vilken religion du tränar. De kan vara mycket enkelt eller mycket komplicerad, och vilken hållning man är i kan ibland bero på exakt vad du ber eller viss punkt i en gudstjänst. Gemensam bön arbetsställningar kan också variera från kyrka till kyrka inom en religion, och även om vissa ställningar är ganska normalt, undantaget är vanligen görs för dem som för unga för att förstå den riktiga arbetsställningar, och även för dem som inte kan komma i en viss position för fysisk skäl.

Sittande, stående och knästående är några av de vanligaste bön ställningar, och de kan antas till liten eller stor utsträckning av olika kyrkor, tempel och moskéer, samt även för hemmabruk. Kneeling visar hängivenhet till Gud och det är framför allt används i katolska kyrkor, där människor kommer att knäböja under behandlingen av vissa böner, till exempel direkt efter att ha gemenskap. Många kristna knäböja också bredvid deras sängar för att be på natten eller när de tar emot välsignelser från en andlig ledare i sin kyrka.

Många religioner anta liknande hand positionerna när bad. Knäppa händerna framför bröstet med handflatorna ihop är inte unik för kristendomen. Samma position används i olika yoga ställningar, som beroende på vilken typ av yoga du utövar kan vara en legitim form av bön. Likaså ber med armarna, och palmerna vände uppåt är inte en ovanlig hållning i flera religioner. I islam, liksom i många andra religioner, kan gemensam bön arbetsställningar beror på vilken typ av bön du säger. De flesta människor är bekanta med de olika tidpunkter att muslimer kommer att be medan knä på benen med pannan vidrör marken. Detta utgör bär en stor likhet med barnets utgör asana i yoga. En annan av den gemensamma bönen arbetsställningar är böjer huvudet, återigen en symbol för respekt för dyrkade gudar. Många ber också eller meditera med korslagda ben, eller i en halvt knästående ställning där man sitter på hälarna. Arm och positioner hand kan vara specifik eller ospecifik beroende på var och hur Ers Nåd. En hållning som är antagen i många kyrkor är innehav av händer under böner. Detta förstärker idén om kyrkans gemenskap och kamratskap.

Det är ofta skämtar om gemensam bön ställningar, särskilt när det gäller den romersk-katolska kyrkan, eftersom en enda massa, kan du bli ombedd att sitta, stå, knä och knäböja (Bow), förutom att gå för att ta emot nattvarden om du är en praktiserande katolik. Detta har lett till långvariga skämt bland katoliker att du verkligen borde stretcha och värma upp innan du går till massa. Det kan verkligen vara lite förvirrande för besökare till kyrkor som sysselsätter en massa olika bön positioner. Om du besöker en sådan kyrka, överväga att ha en vän berätta för dig vilken väg att gå nästa, eller bara titta på andra congregants för anvisningar om vad du ska göra.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.