Vad är några sätt att Ge Kondoleans?

Det finns flera sätt att ge kondoleanser till någon som har upplevt dödsfall av en nära anhörig, beroende på vilken typ av ert förhållande till de sörjande och din geografiska närhet till honom eller henne. Deltagande i någon form brukar uppskattas mycket av sörjande och hans eller hennes familj. Det traditionella sättet att ge deltagande i många kulturer är att skicka ett kort eller brev med några få tröst fraser som uttrycker bestörtning över inlärning av dödsfall den avlidne, och du hoppas att familjemedlemmar gör så gott de kan, under rådande omständigheter. Det är tradition att rikta en tröst brev till chefen för ett hushåll, men du kan också skicka enskilda kondoleanser till personer i familjen som ni vet noga. Som regel bör ett tomt kort användas för att ge deltagande, snarare än ett förtryckt kort, och temat på kortet ska vara dyster. I modern tid, vissa människor vill ge kondoleanser via e-post. Men många etikett mavens rynka pannan på detta, som e-post har en mycket avslappnad känsla. Skriftliga kondoleanser ska vara handskrivna på ett kort, i stället för att skickas elektroniskt, även om de känslor som är exakt desamma i båda fallen.

kondoleans samtal är också ett traditionellt sätt att ge kondoleanser. I många samhällen, de sörjande håller öppet hus efter dödsfallet specifikt för kondoleans samtal, gör att människor kan sjunka genom att ge kondoleanser personligen. Vissa tycker om att få mat, blommor och andra gåvor på ett kondoleansbrev samtal för att uttrycka sitt stöd för de sörjande. När det gäller judiska sörjande, en tid av sorg känd som en shiva hålls en vecka efter dödsfallet så att besökarna en möjlighet att släppa av och besök med familjen medan familjen processerna sin sorg. Om du är för långt bort för att besöka personligen, men du kommer att vilja uttrycka din sorg, kan du också ringa sörjande. Dock kan du vara medveten om att telefonsamtal anses ibland störande, eftersom de kan störa begravningen eller förhindra familjemedlemmar från att nå de sörjande. Om du bestämmer dig att ringa för att ge sorgen, kan telefonen även få svar från en vän som hanterar samtal till familjen, snarare än en av de sörjande direkt.

Om du har blivit inbjuden att delta i begravningen, är det också lämpligt att eftersom kondoleanser vid den tidpunkten. Många vill också uttrycka kondoleanser när de ser den sörjande för första gången efter dödsfallet, oavsett om de har skickat ett kort. En sörjande medarbetare, till exempel många uppskattar ett erbjudande om deltagande vid återgång till arbete, precis som en sörjande får gärna höra av en vän när han eller hon är prickig på gatan eller i snabbköpet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.