Vad är några idéer för en Halloween Party?

ha en Halloween-fest är en häfdvunna tradition. Det spelar ingen roll om du är en vuxen eller ett barn, alla njuter klä dig i kostym att fira denna kusliga semester. Nästan lika roligt är att inreda huset så att det visas "Haunted". Nedan följer några idéer för att ha en Halloween-fest.

Gör huset skrämmande inifrån och ut. Hang bluff spindelnät från träd och verandor, tillsammans med en del plast spindlar, råttor och fladdermöss. Göra eller köpa en låtsas kista och placera den på gräsmattan med locket öppet och ett faux lik inuti. En del familjer väljer också att ha en levande person som låtsas vara ett lik för att skrämma trick-or-treaters!

Alla Halloweenfest behov pumpor, eller hur? Rista några jack o 'lyktor och placera stearinljus inuti-hålla dem borta från spindelnät och andra föremål som antänds lätt! String mini orange och svarta ljus tindra runt för att lägga till effekten, och glöm inte dimman maskin! Papp gravstenar kommer att slutföra utseende.

Håll inne i mörkret, men lätta vägen med ljus, lila och röda glödlampor och orange ljus tindra. Täck möbler med vita lakan för att få dem att se ut som de i ett övergivet hus. Hang spindelnät med spindlar från hörnen, och sånt ett par jeans och en skjorta för att få dem att se ut som ett lik. Svart, orange och lila ballonger helium kan hängas från taket för att göra Halloween party stämningen festlig. Glöm inte den kusliga musiken! Det bästa med värd en Halloween-fest är att ha gäster anländer i kostym. För att dina gäster går ut allt med deras Halloweenparty kostymer, ordna att dela ut priser till de bästa Dekoratör. Kanske du kan ha kategorier som "skrämmande kostym" eller "mest glamorösa dräkt" med en Grand Prize för runt vinnaren. Alla dina gäster kan rösta på sina favoriter. Du kommer även vill erbjuda mat och dryck på din Halloween party. Några idéer är:
  • Pumpkin kakor, pajer och bröd
  • spenat doppa inuti en pumpa skal eller tom jättepumpa
  • Chokladtårta formad som en häxa hatt eller svart katt
  • Drycker serveras med iskuber featuring plast buggar eller förfalskade kroppsdelar fryst inne

För några bra idéer för Halloween party spel och nöje, besök din lokala bibliotek. Böcker vimlar med decorating tips, recept och saker att göra. Internet är också ett bra ställe att hitta idéer, många av dem billiga. Snart kommer du inte att kunna avgöra vad som är roligast, planerar en Halloween-fest eller delta i någon!


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.