Vad är några goda gåvor till Bridal Shower?

Möhippor erbjuder ett sätt för vänner och familj att gratulera bruden-till-vara som hon förbereder sig för att börja sitt liv som gift kvinna. Däremot kan det ofta vara svårt att välja en lämplig Bridal Shower gåva.

Traditionellt fick brudar köksredskap och andra köks-relaterade poster på deras Möhippor. Även unga brudar kan ändå uppskatta att få grytor, kastruller, gryta rätter och Kökshanddukar, kvinnor som redan lever ensamma under flera år kommer sannolikt att ha en egen välfylld kök. I detta fall, kokböcker specialitet får exklusiva köksmaskiner, eller ett presentkort för privata matlagningskurser vara ett lämpligare val.

Underkläder är en annan populär Bridal Shower gåva, även om dessa presenterar rekommenderas inte för mycket blyg eller blygsam brudar. Om du planerar att köpa underkläder som Bridal Shower gåva ska du känna brudens storlek och personlig smak. Om inte, överväga att ge ett presentkort till en butik som Victoria's Secret och tillåter henne att plocka ut sina egna underkläder.

Sentimental minnessaker såsom ett handgjort täcke, kristall vas, eller ett graverat fotoram är Bridal Shower gåvor som kommer att fira detta speciella tillfälle samtidigt som det hjälper par dekorera sitt hem. Om du har tillgång till bilder på paret under hela deras uppvaktning, en handgjord scrapbook är en tankeväckande än billig Bridal Shower idé.

Planerar du ett bröllop kan vara en mycket stressande upplevelse. Ett presentkort på en pedikyr, manikyr, massage, eller en dag på ett lokalt spa är en tankeväckande Bridal Shower gåva som kommer att hjälpa bruden-to-be koppla av och varva ner innan hennes stora dag. Pampering presenter såsom parfym, bubbelbad, choklad gourmet, eller en mjuk ny dräkt är också goda möjligheter.

Om brudparet har ett särskilt intresse såsom camping eller på resande fot, överväga att få en gåva som återspeglar denna passion. Presenterar som ett tält eller en ny uppsättning av bagage kommer att uppskattas av båda makarna långt efter bröllopet har passerat. Denna typ av Bridal Shower gåva är även ett utmärkt val om du deltar i ett co-ed Bridal Shower.

Idag är det ganska vanligt att brudar som har skapat gåva register vid ett eller flera butiker. Om du har problem med att välja en Bridal Shower gåva, överväga att be en av dusch värdinnor att ge brudens registerinformation. Medan vissa köper en Bridal Shower gåva från denna lista tar bort överraskningsmomentet, men samtidigt minskar stress i samband med att försöka plocka perfekt present.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.