Vad är några bra presentidéer för en lärare?

Lärare, liksom de flesta människor, ofta har för mycket oreda. Så när man överväger vad läraren gåvor till köp i slutet av året, tror mot köp något nyttigt, hjälpsam, eller inriktad mot en lärares hobby.

Presentkort göra bra lärare presenter. Dessa kan vara för en lokal utbildningsutbudet butik, ett kontor leverans butik, eller för företag som erbjuder en rad valmöjligheter som Amazon. com. Eftersom lärare ofta behöver ösa ur egen ficka för att finansiera leveranser för klassrum, så presentkort är både nyttig och hjälpsam. En annan typ av presentkort som leder till bra lärare presenter är en som hjälper en lärare utöva sin hobby. En lärare som är en ivrig golfspelare skulle gilla ett presentkort till en lokal pro-shop. Omvänt kan man erbjuda lärare presenter som främjar avkoppling som ett dagspa presentkort eller presentkort på lokala bio eller en trevlig restaurang.

Lärarna brukar också ha ett klassbibliotek, och ofta inte har råd att materiel som bibliotek med de senaste böckerna. En rad populära böcker som de Harry Potter -serien eller Narnia -serien kan göra perfekta läraren gåvor om de är gamla lämpliga för klassrummet.

Some föräldrar vill ge gåvor till lärare som har en mer personlig touch. Dessa lärare gåvor kan ändå vara användbara. En väl bunden diktsamling skriven för läraren som eleverna kan också göra för klassrummet läsning och inspiration för blivande studenter, såväl som att tillhandahålla minnen av en viss klass.

presentkorgar är välkomna lärare gåvor. En presentkorg kan återspegla sommarmånaderna och vara tema. Kanske en "dag på stranden" tema med solskyddsmedel, solglasögon kan en hink sand, och ett fint gjort strandhandduk användas. Liksom en skulle kunna omfatta ett säsongskort till nationella eller parker stat som kan användas året runt. En annan typ av presentkorg att många lärare välkomnar är Ice Cream Sundae nödsituation kit. Man sätter ihop en presentkorg med ett par fina bägare glass, en glass skopa, flera dekorationer för glass, och ett presentkort för en lokal glass butik. För att anpassa denna gåva, skulle kunna cuper glass ersättas med muggar med klassens namn. När lärare har undervisat under en längre tid, kan de föredrar lärare gåvor som kommer att gynna skolan. Sådana lärare gåvor kan omfatta donationer till skolbiblioteket populära eller dyrare böcker i lärarens namn, eller en bit av nödvändiga möbler för ett klassrum eller skolans expedition.

När man lärare presenter, särskilt om klassen planerar att bidra till en gåva som helhet, kom ihåg att inte alla har råd att göra lika donationer. Det är fantastiskt om ett fåtal personer vill donera en hel del, men anser att den ekonomiska situationen för föräldrarna. Om föräldrar kan bara råd med några dollar, kan en gåva ändå vara en 50 eller 60 $ (USD) värde. Aldrig satt en minsta bidrag på lärare gåvor eftersom detta kan behålla vissa föräldrar från att bidra vad de kan.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.