Vad är några bra leksaker för fantasilek?

Olika typer av leksaker kan stödja fantasifulla spela på olika sätt. Leksaker som är på något sätt odefinierade, till exempel en träbit eller ett block av modellering lera, uppmana barnet att ta kontakt med dem och göra vad hon eller han vill ha ut av dem. Många konstnärsmaterial, och moduler av olika slag passar denna kategori av fantasilek leksaker. Andra exempel är Erector Scenografi och K'NEX?, Som kan användas som önskar barnet. är en annan kategori av leksaker mer tydlig och skapa särskilda möjligheter för barnen att delta i fantasilek i flera enskilda sätt. Medan de med en uppsättning av klossar kan du bygga ett slott, en stuga, en lyx liner, eller ett rymdskepp, med Legos?, Till exempel vissa delar är kopplade till en viss miljö-ett South Seas Island, ett piratskepp , en plattform, ett slott, eller Sherwoodskogen. Denna typ av leksak ger stöd för fantasilek i en viss genre eller miljö genom att ge barnet inställningar, rekvisita och tecken att arbeta med. Det liknar en film set, då en hel del berättelser kan antas. Finger dockor eller dockor hand och en dockteater har en liknande roll.

Om barnen känner att de kan ställa instruktioner åt sidan och bygga sina egna skapelser, eller låta Robin Hood att rida på rymdskeppet, sedan andra intressanta berättelser kan komma till liv i sin fantasilek. Faktum är att en del av vad som gör en bra leksak för fantasilek är för barnet att känna sig kunna avsätta dem från deras avsedda användning för en alternativ användning-så länge det är säkert. Så, till exempel en uppsättning styltor för att hjälpa till att bygga barnets samordning kan ur barnets synvinkel, få honom eller henne till en jätte. En kortlek med kort sålda att hjälpa barn lära sig att urskilja mönster och använda kunskaper för att jämföra och kontrastera kan bli en designer korthus.

Dress-up kläder är också ett bra bestånd post för fantasilek. Animal näsor, halsdukar, slipsar och hattar från olika yrken är alla bra. Old Halloween kostymer kan hitta ett hem med dress-up kläder. Människor som sy kan hitta sömnad mönster att lägga till samlingen, som ger särskilt objekt för att passa ett barns särskilda intressen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.