Vad är det bästa sättet att tvätta tygblöjor?

Många föräldrar menar att det bästa sättet att tvätta tygblöjor är att ha en blöja tjänst. Detta är dyrt, med tjänster varierar i pris från ca $ 25-75 US dollar (USD) per månad. Eftersom en del av motivationen för att använda tygblöjor kan vara att spara pengar, är detta inte ett lämpligt val för många föräldrar. Istället måste navigera världen att tvätta blöjor hemma, vilket är ganska enkelt om du följer några enkla steg.

första finns det en skillnad mellan hur du behandlar blöjor i en ammade barnet, och de av formeln ammade barnet eller barn konsumerar fast föda. Om ett barn är enbart ammas finns det oftast ingen anledning att i förväg skölja blöjor. Å andra sidan, när du skall tvätta tygblöjor i formeln ammade barnet eller de flesta småbarn, du kommer att se mer solid avföringar (BMS). En bra regel är att se till att dumpa fasta delar av BMS i toaletten. Du kanske också vill ta hand skölja särskilt klibbig BMS bort blöjor. ska du nog vara beredd att tvätta tygblöjor varannan dag. Vanligtvis kommer du att hålla smutsiga blöjor i en täckt blöja insamlare eller blöja hink. Vänta inte för länge i mellan tvättvätskan eller bakterier och mögel kan växa och utvecklas på blöjor. Helst kanske du vill tvätta en belastning varje dag.

Var noga med din tvättmaskin har en varm vattnets kretslopp. Om du har varmt vatten cykler på din dator, förmodligen den bästa metoden är att stänga av kallt vatten till din dator när du tvättar. Detta kommer att säkerställa att du använder den hetaste vatten. Ditt mål är att både rengöra och sterilisera blöjor, döda alla bakterier som kan finnas i smutsiga blöjor. Du vill också undvika att använda starka rengöringsmedel när du tvättar tygblöjor. Många kommer inte skölja helt ren och kan irritera barnets stjärt. Bleach, men det har använts en gång vanliga fall kan undgå att skölja ren också, och det tenderar att försämra blöjor över tiden. Stället använda en mild tvål är bäst. Detta kan vara lite svårt att hitta, prova leta efter tvål i naturliga livsmedel butiker, eller välja rengöringsmedel vilja Ivory Snow ®. Du kan hjälpa till att ta bort lukter och rengör blöjor mer noggrant genom att tvätta blöjorna i en vit eller äppelcidervinäger skölj efteråt tvätta cykeln med tvål. Det är särskilt viktigt att göra en andra maskin cykeln om du inte har ett varmt vatten eller åtminstone varmt vatten skölj. Så perfekt, att planera göra två kompletta cykler på ett tungt, varmt vatten inställning när du tvättar tygblöjor. När du drar blöjor från tvättmaskinen, bör de luktar rent och fräscht. Om din näsa säger något annat, göra en andra eller tredje tvätt. Även om många rekommenderar lufttorkning, kan detta inte vara praktiskt för alla, och maskin torkning tenderar att producera mer värme, döda ännu mer bakterier.

Om tiden, blöjor samla på oss några fläckar, är det okej för att använda en tillfällig blekmedel skölj. Helt enkelt göra en bleka cykel innan du börjar ditt vanliga tvättningen. Detta kommer att säkerställa att bleka är helt sköljas. Du kan antagligen komma undan med blekmedel skölj två till tre gånger om året (en del föräldrar föreslår en gång i månaden) även uppmärksamma några tvättråd när du köper blöjor och innan du tvätta tygblöjor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.