Ska mitt barn Ta klasserna självförsvar?

flesta föräldrar är djupt bekymrade över sina barns säkerhet, varför många anser att det nu inskrivning barn i klasserna självförsvar. Men vissa föräldrar tycker att självförsvar klasser kan skapa oförutsedda problem för sina barn. Barn som tar klasser kan oroa sig mer än nödvändigt eller känner sig osäkra eller misstro andras efter att ha tagit klasser självförsvar. Nyckeln är att hitta klasser självförsvar att skapa en hälsosam balans mellan lära barn hur man ska vara säker utan att skrämma barn. När ett barn ska ta klasser självförsvar varierar med det enskilda barnet. En del föräldrar tycker att de föredrar att undervisa förberedande klasser självförsvar själva. Dessa bör omfatta undervisning ett barn vad du ska göra om de är åtskilda från en förälder i offentliga och lär dem inte att närma sig människor i bilar, och inte att prata med okända vuxna, bland många andra ämnen. Om inte en förälder är en kampsport instruktör med en mycket lugn person, lära ett barn hur man slåss av en angripare kommer inte att bli enkelt.

Många barnsäkerhet experter rekommenderar att barn någonstans i åldern 6-12 ta klasser självförsvar. Äldre barn, över 12, bör också ta ett nytt till en repetitions-och mer praxis. Realistiskt, en teori-baserad klass kan bara ta en så långt. Öva flyttar till kämpa mot en angripare ökar chanserna att man kommer att minnas vad du ska göra om man blir attackerad. Att öka föräldrarnas tröst i det material som presenteras i klasserna självförsvar, instruktörer brukar kunna ge föräldrar tid i förväg för att granska materialet. Vissa klasser är även erbjuds för hela familjer. Detta kan vara ett bra sätt för en familj att bli mer medvetna om riskfyllda beteenden och barnsäkerhet i allmänhet. Man bör vara försiktig med klasser självförsvar där materialet inte är lätt tillgängliga, eller om en instruktör inte svarar på frågor om kursen. Varje person med viss kunskap om hur man skyddar barn vet att man inte bör tillåta en okänd person att ge era barn. Självförsvar instruktörer bör vara särskilt medvetna om detta. Föräldrar också skulle vilja få rekommendationer från skolor, från lokala polisstationer eller från andra föräldrar om vilka självförsvar klasser de godkänt eller rekommenderar. Detta kan hjälpa dig att vada genom de många klasser självförsvar erbjuds barn i syfte att plocka de bästa.

Om ditt barn är inskrivna i ett självförsvar klass för barn bara bör du ta en repetitionskurs själv. En enda självförsvar Kursen är inte en sköld mot attacker, eller en garanti för ett barn kommer inte att bli kontaktade av en skadlig person. Lärande och öva framför ditt barn kan vara en utmärkt förebild för dina barn. Vidare bör diskussioner om självförsvar ske löpande, i stället för en enstaka händelse som omfattas av klasserna självförsvar.

Om föräldrarna känner att deras barn är ännu inte redo att delta i kurser självförsvar, finns det många sätt att lära ett barn grundläggande säkerhet. Dessa kommer i form av barnvänlig videor eller broschyrer som fritt av många organisationer för skydd av barn. Föräldrar kan enkelt få tillgång till självförsvar information som hjälper dem att inleda samtal med sina barn om säkert beteende.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.