Hur vet jag om någon flirtade med mig?

När det gäller kampidrottsgren kallas modern datering, ett av de tyngsta vapnen i arsenalen är konsten att flirta. En ledig lucka i håret, en läglig skratt eller blixten i ett leende och stenbrottet är vanligtvis i säck innan det ens inser att det eftersträvades. Det är teorin bakom effektiv flirta, anyway. Många människor får dessa icke-verbala signaler av intresse på en undermedveten nivå, men behöver fortfarande övertygande att allt detta plötsligt uppmärksamhet verkligen fokuserar på dem av en anledning. Förutsatt flirta inte som bevisning, men kan också leda till en mycket lång och smärtsam resa tillbaka till ditt bord. Därför är det viktigt att känna igen tecken på sann flirta, och hur man kan låta förföljare vet att du verkligen har fått meddelandet. Det spelar ingen roll hur hårt vi kan försöka att presentera oss med förtroende i en James Bond eller Angelina Jolie, djupt ner många av oss är nördar hoppas att träffa människor som talar vårt språk. Den stereotypa "konst pick-up" är helt enkelt inte en del av vår dating teknik alls. Därför måste många människor i dating scenen förlita sig på mer subtila flirtande tekniker för att låta andra veta om vårt intresse. En av de äldsta flirta tekniker förlängs ögonkontakt. När någon i ett trångt rum skannar din grupp efter tecken på liv, han eller hon ofta hålla blicken tills du märker dem, sedan snabbt vända bort blicken. När du har fått veta av andra att någon visar intresse, då är det din kö till avkastning som ögonkontakt. I samma ögonblick båda ögonen möts är i början av flirta ritual. Om personen blinkar en kort leende eller avbryter blick långsamt, då en anslutning har upprättats. Här har du möjlighet att vända oskyldig flirt till en riktig samtalsämne. Om du inte agerar snabbt, men de möjligheter som kan stänga. En flirta gest är en sammanfattning knäppa av hår eller beröring av ansiktet. Många kvinnor kommer att rufsa till håret och ge det en bra lucka som ett subtilt sätt att flasha sitt bästa ansiktsdrag utan att titta alltför uppenbar. Vissa människor kommer att köra sina fingrar genom håret eller vrida ett lås upprepade gånger medan du flirta. Vissa människor kommer att göra en punkt för att visa vad de anser vara de mest attraktiva fysiska funktion medan flirta. En man kan tydligt visa sina manliga händer, till exempel, medan en kvinna får ram händerna runt hennes utomordentligt attraktiv ögon. Det bästa du kan göra är förgyller din nya vän på en funktion som han eller hon uppenbarligen anser vara en stor tillgång.

Många gånger en person kommer att medvetet eller subconciously röra den andra personen och har en konversation. En kärleksfull klapp på knät eller en kvardröjande drag av din arm ska tas emot som ett definitivt tecken på att flirta. Kroppshållning under de första minuterna av ett möte kan vara en kontrollampa tecken på att flirta också. Om någon lutar i nära att hålla en privat konversation, eller vänder sin kropp bort från folket och mot dig, ska du veta att han eller hon är mest sannolikt att flirta med dig. Så länge den rörande fortfarande bekvämt och inte manipulativ, bör du gå bara med strömmen och njuta av intimitet för tillfället.

Flirting kan också handla om att visa mer än ett litet intresse för att lära känna dig bättre. Om någon som du har just träffat skrattar åt dina skämt eller frågar mer om ditt liv eller karriär eller personliga intressen, bör du ta tillfället i akt att dela med sig lite av ditt liv med honom eller henne. Människor som aktivt flirta ofta kasta uppmuntrande ord till samtals-mix, som "That's really great!" eller "Jag önskar jag kunde göra något spännande!" Andra människor kan visa lite artigt intresse, men en person som verkligen är intresserad av att lära känna dig bättre kommer att ställa frågor och hitta andra sätt att hålla liv i samtalet.

Kort sagt, vara öppen för alla de subtila tecken på en berörd person skickar ut i början av dating ritual. Flirta är tänkt som en subtil konst, så att saker och ting att ske automatiskt och på sin egen tid. Flirta blir bara fisk på linjen, så att säga, så det är upp till dig att bestämma hur till få den i båten.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.