Hur ska jag välja vem som In My Wedding?

välja vem som är ditt bröllop kräver vissa väga och diplomati. Du kanske också vill välja vem som är ditt bröllop bygger på den typ av bröllop man vill ha. Ett litet intimt bröllop kan inte kräva ett stort antal tärnor och marskalkar, eller ens en blomma flicka eller ring bärare. Ett stort bröllop brukar vara förknippade med flera medlemmar av bröllopsfest. Dessutom kan du välja vem som är din bröllop bygger på det nya relationer du förvärvar genom att gifta sig. Välj inte bara från din egen familj, men också från din nya i-lagar, när du kan. Att vara i ett bröllop, i synnerhet som en brudtärna eller marskalkerna bär en stor kostnad. Den taktfull blivande bruden eller brudgummen kommer att överväga om en nära vän eller släkting verkligen har råd bekostnad av att köpa en kostym eller klänning. Om du verkligen vill att någon ska delta i ert bröllop som inte har råd med dessa kostnader, tänka sig att betala dem själv. På ett respektfullt sätt, betonar hur personens närvaro och medverkan är en så stor gåva till dig, som du vill återgälda genom att täcka en persons kostnader för kläder eller resor. Du kanske också vill välja vem som är ditt bröllop bygger på nya familjeförhållanden. Till exempel kan brudgummens syster och kära kusin ingå som en brudtärna. Eller alternativt, be din nya familjemedlemmar att delta i bröllopet på andra sätt. Överväga att ha nya släktingar läsa en speciell dikt eller biblisk passage under ceremonin. Be någon att ansvara för gästboken. Målet är att låta din nya familj vet, om möjligt, att de nu din familj också. Inklusive dem i ert bröllop är ett första steg mot smidig svärfar relationer. En smart brud och brudgum vet att många före bröllopet evenemang såsom duschar eller brudgummens parter behöver organisation av en icke-familjemedlem. I själva verket anses det i dålig smak för brudens familj att kasta ett bröllop dusch. Därför hjälper det att betrakta som finns i ditt bröllop bygger på en persons organisationsförmåga. Den naturliga parten planerare bland dina vänner är ett bra val för ett bröllop assistent.

Men bara att välja vem som är ditt bröllop bygger på vänskap eller familjeband ofta är högre än sådant material överväganden. En organiserad vän kan hjälpa ett bröllop gå lite smidigare, men så kan en bra Wedding Planner. Om dina vänner och familj är inte naturliga planerare, de fortfarande kan vara det bästa skötare eftersom de älskar och stöder dig.

Ibland är det nödvändigt att välja vem som i ditt bröllop på grund av familjeband. En brud och brudgum kan ha att uppfylla de skyldigheter en familj genom att be någon som inte är särskilt en vän. Även om en person som är i ditt bröllop är inte ett första val, kommer man sannolikt, på ett bröllop dag vara alltför distraherad att märka. Ibland kan en familj skyldighet övertrumfar motvilja tant Suzy dotter som alltid säger fel saker. Bara ihåg, när du måste välja vem som i ditt bröllop bygger på skyldighet, att bröllopet är bara en dag, medan äktenskapet ska hålla en livstid.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.