Hur kan mitt barn börja lära Kortspel?

Om du vill att ditt barn ska börja lära kortspel, antingen för underhållning, de sociala möjligheterna att korten erbjuder, eller för utbildningsändamål, här är några tips för att komma igång. Barn kan börja lära kortspel med antingen en vanlig kortlek eller med någon av de olika speciella kortlekar som gjorts speciellt för barn. Om målet är att hjälpa barnet att vara redo att spela med äldre syskon, med den uppsättning som de använder verkar förnuftigt. Om utbildningen är det primära målet, de du kanske vill välja en uppsättning som täcker det ämnesområde som du är intresserad av att betona.

Flera strategier fungerar bra att göra ett barns introduktion till lärande kortspel gå lätt och smidigt. Beroende på vilken parti (er) du håller på att införa vissa av dessa tekniker kan vara till hjälp:

Förenkla kedjor. En hel förpackning om 52 kort kan användas i koncentration, men när ett barn lär sig kortspel, kanske du vill dra ut bara de klädda korten och göra en 4 x 3 matris. Även en 2 x 2 matris med, säg, 2 röda Queens och 2 svarta Kings kunde användas för att ge barnet en första upplevelse som är hanterbar.

öppna händer. Genom att spela enkla spel antingen med öppna kort och barnets dolda kort eller med båda händerna öppen kan du prata igenom alternativen, strategier och beslut deltar i spelet så att ditt barn kan se under huven, så tala. Detta kommer att göra några av de dolda delarna av lärandet kortspel mer uppenbar.

Limited däck och /eller händer. Små barn har små händer och kan ha problem med att hålla alla korten för spel som Old Maid, även när de har lärt sig tillräckligt för att spela. Genom att minska antalet kort i leken och /eller i barnets hand, mekanik lärande kortspel bli enklare.

Spel som passar. Barn följa utveckling mönster och olika barn har olika styrkor. Välja lämpliga spel hjälper försäkra en positiv upplevelse för ditt barn. Sök efter beskrivningar som berättar vilken kompetens eller förmåga är involverade i spelet och avgöra om det är en bra matchning för ditt barn.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.