Hur kan jag välja en Homeschool Curriculum?

En klok person sa en gång att en familj kan homeschool sina barn med bara ett bibliotek. Även om detta kan vara sant, de flesta föräldrar är mer bekväm med en etablerad Homeschool Curriculum. Välja en Homeschool Curriculum kan kännas som en skrämmande uppgift för den helt nya Hemundervisning förälder. Efter det att beslut har fattats homeschool barnen, föräldrarna ofta med förlust om hur man väljer rätt läroplanen. De lär sig snart att Homeschool läroplanen är en överraskande stor marknad.

Veteran Hemundervisning föräldrar kommer glatt försöka uppmuntra nya homeschoolers genom att dela sina egna val i läroplan och ge olika åsikter. Ibland är detta lägger bara till förvirring. Det bästa en ny Hemundervisning förälder kan göra när de letar efter Homeschool läroplanen är att gå långsamt, studera, undersöka barnets lärstil och vara flexibel.

Om föräldrarna har känt i många år att de skulle homeschool sina barn eller om beslutet var en sammanfattning av en som tar ett barn utanför en traditionell skolmiljö, bör de går alltid långsamt när man väljer en Homeschool läroplanen. I panik, kommer många föräldrar köper den första läroplanen de hittar, ofta något som verkar vara bekväma eller bekant och påminner dem om deras egen skoldagar. Homeschool läroplanen är dyrt och det finns hundratals olika typer och stilar. Barn kan lära med hjälp av bibliotekets böcker och böcker lånat av vänner till höger läroplanen väljs. Det bästa sättet att studera val i Homeschool läroplanen är att besöka en Homeschool Curriculum konferens. Alla 50 stater har årliga konferenser där läroplanen företrädare samlas för att presentera sina böcker och andra produkter. På konferensen kan föräldrar bläddra igenom homeschool läroplanerna på sin fritid och bestämma vilka man kan arbeta för sina barn. Många föräldrar välja och vraka mellan olika läroplanerna, med en för matematik, en annan för grammatik, och så vidare. Dessutom branschfolk är på plats för att besvara frågor och ge seminarier. bör Ett barns lärstil beaktas när man väljer en Homeschool läroplanen. Om barnet är i första hand en visuell inlärare, en auditiv inlärare, eller en kinestetiska (händerna) inlärare finns kursplaner som är mer lämpliga utifrån lärstilar.

Den viktigaste aspekten om att välja en Homeschool läroplanen är att vara flexibel. Nya Hemundervisning föräldrar tillbringar ofta en orimlig summa pengar på lådor fulla med skinande nya böcker, bara för att upptäcka Delvis genom läsåret att både föräldrar och barn helt enkelt hatar läroplanen. Även om inte all inlärning är roligt, kanske du upptäcker att du har valt Homeschool läroplanen är helt enkelt inte rätt för din familj. Om så är fallet, vara villiga att göra en förändring. Starta processen igen: Studie av alternativen, fundera över dina barns lärstil och vara flexibel. Och om allt annat misslyckas använda, biblioteket!


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.