Hur kan jag lära mina barn Taligenkänning?

Föräldrar kan lära ett erkännande barn nummer innan hon ens går lekskola genom att använda flera praktiska aktiviteter. Målet är att göra varje lektion i ett spel, gör det möjligt för barn att lära sig på ett roligt, informellt sätt. Barn lär sig bäst genom lek, så det är viktigt att föräldrar försöker intressanta aktiviteter för att hjälpa barn att lära sig känna igen siffror. Ett sätt att lära ett erkännande barn nummer är att använda giftfri modeling lera. Varje vecka kan föräldrarna införa ett nytt nummer till barnet. De visar barnet hur man kan bilda numret av Molding den från lera. Detta är en taktil sätt för barn att lära sig känna igen siffror och kommer att bana väg för dem att skriva siffror i framtiden.

Föräldrar kan också tänka filmappen spel att lära ett erkännande barn nummer. Lärarna har länge använt filmappen spel att lära och stärka grundläggande färdigheter för eleverna. Göra ett spel Taligenkänning är en relativt enkel uppgift. En förälder behöver bara skaffa en grundläggande Manila mapp. Den förälder drar sedan bilder som representerar ett visst belopp. Till exempel, kan hon dra en triangel, två cirklar, rektanglar tre, fyra hjärtan och andra bilder som representerar siffror. Därefter kan hon ansöka Velcro ® krokar under varje bild. Hon kan sedan göra små kort med ett nummer skrivet på var och en. Slutligen gäller förälder Velcro ® öglor på baksidan av varje nummer kort. Sådana Velcro ® band kan köpas i alla hantverk eller lågprisbutik. Om du vill spela spelet, hjälper den förälder barnet räknas som en grupp av bilder. Om det finns tre objekt, hjälper föräldern barnet välja kort med nummer tre skrivet på den. Barnet käppar sedan kortet under lämplig bild. Barn älskar att spela matchande spel, så de kommer att åtnjuta filmappen centers att lära dem Taligenkänning.

Barn lär sig bäst när de är aktivt engagerade. Ett utmärkt sätt att få dem engagerade i lärande är att ge dem en läxa med fysisk aktivitet. En förälder kan skriva siffrorna ett till tio på tio stycken konstruktion papper.

Nästa, laminat hon tidningarna och band dem i slumpmässig ordning på golvet. Den förälder berättar sedan barnet att hoppa på ett nummer. När barnet väljer ett nummer som att hoppa, berättar den förälder barnet namnet på numret hon står på. När barnet är bekant med siffrorna ett till tio, anser föräldern att ett visst antal och barnet hoppar på rätt kort.

Barn älskar att skapa konst, så innehåller Craft-projekt är ett annat bra sätt att lära ett erkännande barn nummer. Enkla konsten projekt kan användas för att förstärka sådana begrepp. En förälder kan ta en bit av bygg-papper och skriv numret som barnet behöver lära sig på det. är barnet försedd med gamla knappar, makaroner, eller andra dekorativa föremål. Vidare berättar den förälder barnet namnet på numret och ber barnet att limma objekt ovanpå konturerna av numret. Efter konstverket är torr, kan barnet praxis spåra numret med fingret. Fysiskt spåra ett antal tillåter ett barn att memorera hur varje nummer är skrivet.

Lärande antal erkännande förbereder barn för framtida matematiska begrepp som addition och subtraktion. Detta viktig färdighet man kan lära sig långt innan barnet börjar dagis. Om en förälder skapar interaktiva lektioner som tillåter barn att röra sig, skapa och spela, kan hon hjälpa sitt barn att få en fast grund som andra färdigheter kan byggas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.