Hur kan jag lära mina barn Letter Recognition?

Brev erkännande är grunden för att utveckla förmågan att läsa. För att lära ett erkännande barnets brev, är det viktigt att använda roliga aktiviteter. Små barn har kort uppmärksamhet spännvidd, så all pedagogisk verksamhet måste vara kreativa och spännande att göra. Brev erkännande kan läras ut genom att använda en mängd olika material som redan finns i hemmet. Om barnet deltar i följande verksamheter några minuter varje dag kommer hon gradvis få brev erkännande och vara på väg att lära sig att läsa.

Med 26 bitar av bygg papper, skriva en bokstav på varje. Dit några gamla tidningar och klipp ut en bild som börjar med varje bokstav i alfabetet. Limma dem till jumbo-sized flash-kort. Rita bilderna om det inte finns några gamla veckotidningar som ligger runt huset. Ta kort till en lärare leverans butik och få dem laminerade. Ett annat alternativ är att köpa en rulle kontakt papper och laminat dem hemma. Varje dag praktiken säger bokstäverna med barnet. Visa barnet flashkort säga bokstaven, gör brevets ljud, och har barnet upprepa både bokstaven namn och ljud. Placera minneskorten på golvet och be barnet att hoppa på en viss bokstav. Barn älskar att röra sig och leka. Turning denna verksamhet i ett spel kommer att hålla denna lektion blir tråkig. Köp en förpackning med magnetisk alfabet bokstäver och placera dem på en metall cookie bricka. Hjälpa barnet peka på varje bokstav och säga sitt namn. Låt barnet att flytta bokstäver runt facket eller spåra dem som hon säger varje bokstav namn.

Gräv ut några giftfri modellering lera och hjälpa breven barnet mögel från det. Håll upp en av alfabetet brev och be barnet att göra brevet genom att klämma och forma degen. Barnen kommer att vara så uppslukad av att skapa bokstäver kommer de förstå inte som de lär brev erkännande.

Raid badrummet för några rakkräm och spraya den över köksbordet. Låt barnet använda hennes finger som hon praxis skriva bokstäver inuti rakkräm. Detta hjälper henne att träna att skriva brev, förbereda henne för det framtida arbetet med en blyertspenna. Målet är att göra verksamheten rolig och praktisk.

Samla gamla tidningar och tidskrifter och lämna barnet en låda med kritor. Be barnet att gå på ett brev jaga. Skrivelsen jaga Spelet kräver barnet att titta igenom tidningar och magasin skriva ut för en viss bokstav. Till exempel, om föräldern vill att barnet ska känna igen bokstaven "M", hon kan be barnet att använda en krita för att ringa in alla stora och små "M's" hon kan hitta. Återigen visar det sig denna läxa en pedagogisk verksamhet till något som kommer att roa små barn.

Med lite kreativitet kan föräldrar hjälpa barnen erkännande master brev. Turning lektioner i engagerande, praktiska aktiviteter kommer att inspirera även den mest slingrande förskolebarn. Genom att använda gemensamma punkter runt huset, kan föräldrar hjälpa sina barn omvandlas till framtida oberoende läsare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.