Hur kan jag förbereda mig för att kasta en Surprise Party?

kasta en överraskning part är roligt för alla inblandade. Party publiken och värdar både få en kick av att planera överraskning utan hedersgästen reda. Om han eller hon inte bor i närheten, planera överraskning part bör ganska enkelt. Om emellertid hedersgäst bor i samma stad och du delar alla samma vänner, får planera lite knepigt. Det borde vara självklart att varje gäst ska få veta i förväg att ni kommer att kasta en överraskning part. Några av dina mer pratsam vänner och släktingar kanske måste uppmuntras mer än en gång att vara diskret. Om du bor i en stad där alla känner alla, diskretion är särskilt viktigt. Lokala handlarna kan behöva släppa in på överraskning, speciellt om du planerar att köpa proviant överraska med en fest från sina butiker.

förutom rådgivning gottfinnande, måste du ta reda på hur du kan få alla gästerna, liksom hedersgästen, hem till dig utan att förstöra överraskningen. Det finns vissa saker att beakta. Till exempel, vad händer om din hedersgäst gör planer för natten av överraska med en fest? Många värdar bjuder inte en gäst överraskning part of Honor förväg av rädsla för att förstöra överraskningen, då befinner sig i ett dilemma eftersom hon har redan gjort upp planer. Det är bäst att göra en av två saker. Bjud hedersgästen till en mindre händelse i förväg, till exempel att han kan tänka att han bara ha middag för två eller fyra. En annan lösning är att anlita hjälp av en medbrottsling som ser till hedersgästen dyker upp i tid och på rätt plats. Om hedersgäst bor på samma plats som partiets plats kommer medbrottsling behöva ta bort henne för dagen, eller åtminstone ett par timmar.

Inbjudan ska skickas ut cirka sex veckor till en månad i förväg. Låt dina gäster veta om hedersgästen tror något annat kommer att åka på den dagen så det förvånar inte förstört. Har dem OSA till ett företag e-post eller speciella voicemail box som bildats för tillfället. Se till att de vet inte lämna röstmeddelanden om överraska med en fest. Även om hedersgästen inte leva med dig, kan han fortfarande omkring medan du tittar på dina meddelanden. När du handlar för partiet, måste du dölja leveranser när du får hem, särskilt om hedersgäst bor hos dig eller tycker om att sluta med oanmälda. Party gäster bör uppmanas att komma till överraskning part minst en timme innan hedersgäst förväntade ankomsttid. Det sista du vill är att tjugo bilar som parkeras på uppfarten, som kan förstöra överraskningen. Be gästerna att parkera runt kvarteret eller se om en granne kommer att låta dina gäster parkera på sin egendom för tillfället.

Många värdar eller värdinnor vilja stänga av belysningen så hedersgästen anländer till ett mörkt hus. Detta ger upphov till mer misstänksamhet Men om ditt hus lampor vanligtvis inte mörkt vid den tidpunkten. Du kan hantera överraskningsmoment i din förvåning part antingen genom att låta hedersgäst bli förvånad när han går in i ditt hem, eller genom banar vägen för dina gäster i ett annat rum och leder honom i det efter några minuter. Logistiskt sett, inte alltför många hushåll kan ta emot tjugo gäster gömd bakom möbler redo att skrika "Surprise!" Det bästa är att låta dem stå i ett mörkt rum eller bort från dörrar och fönster.

När överraskningsmoment i festen är över, kommer det roliga börjar. Din hedersgäst kommer säkert komma i kontakt med gesten, och alla andra gäster kommer att ha en chans att umgås. Om drog igång ordentligt, kan en överraskning part vara en rolig och spännande social händelse-en som är åtnjuts av alla gäster.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.