Hur kan jag förbereda för värd ett pyjamasparty?

Det är något varje barn första pyjamasparty att både föräldrar och barn kommer att minnas livligt under många år framöver. Vare sig det gäller ett landmärke födelsedag eller fest för att fira sista dagen i skolan, ett pyjamasparty kan vara mycket roligt för värden att planera och, förhoppningsvis, att för gästerna närvara. Om du planerar att värd ett pyjamasparty, finns det några saker du bör hantera lika fort inbjudningar går ut. En nyckel till framgång för ett pyjamasparty gör gästerna att känna sig både välkommen och bekväm. Den person som planerar att vara värd för ett pyjamasparty måste hålla sina gäster i åtanke. Förbered i förväg genom att se till att ditt badrum är utrustat med väsentligheter. Också fatta beslut om hur nattbelysning så att dina gäster kan hitta sin väg. Du ska visa yngre gäster var toaletten är när de anländer och än en gång innan sängen. Kom ihåg att många, om inte alla, kommer dina gäster pyjamasparty aldrig har varit i ditt hem, för att inte tala stannade hela natten, och det är inte så bekant för dem som det är för dig. I allmänhet är det en god idé att vara tydlig start-och sluttider för partiet. Du hittar det på morgonen har de flesta av dina gäster inte sovit så mycket som de förmodligen skulle, så alltför lång tid innan de reser kan leda till konflikter och crankiness. Om parten har en tydlig starttid, då kan du ge en rundtur i huset, klargöra alla husets regler, och börja strukturerad verksamhet med alla gäster närvarande. En tydlig sluttid nästa morgon, är vårt råd att missta sig på det tidiga sidan, kommer att säkerställa att pyjamasparty efterdyningarna av rengöring och sov kan tas om hand lätt. När du är värd ett pyjamasparty, bör planeringen omfatta vilken mat att tjäna, särskilt för frukost. Det är enkelt att planera eftermiddagen och kvällen menyn. Om du blir ont om idéer, bara välja standard pizza middag, och kanske öken kan glass och kaka. Frukost, å andra sidan, måste ägnas särskild uppmärksamhet. Absolut inte varje gäst äter samma saker till frukost, och några kan ha mjölk eller andra allergier. Du kan överväga att ha en eller två typer av spannmål, bagels och franska toast eller våfflor, tillsammans med både mjölk och juice. Dina gäster får då en sort att välja på och kommer inte att gå hem hungrig.

Aktiviteter för att fördriva tiden pyjamasparty kan eller inte kan vara nödvändig. Det kan vara bäst att ha en eller två särskilt fasta men roliga aktiviteter som kan läggas fram om det behövs, men för det mesta, är syftet med ett pyjamasparty för barnen att "gå sin egen väg" och att skämta om det . Om saker blir besvärligt och barnen verkar inte veta vad man ska göra med ostrukturerad tid införa en av den planerade verksamheten och se vad som händer. Vanligen kommer de mindre barnen hittar massor att hålla sig sysselsatt, och äldre, tonåriga barn föredrar att inte ingripa alls, men Tween publiken kan behöva något håll ibland. Att förklara husets regler är en annan nyckel till framgång när du värd ett pyjamasparty. Du behöver inte täcka varje liten detalj, men prioritera regler i hemmet som kan vara annorlunda än andra. Om till exempel juice och pop är endast tillåtet i köket, eller om ingen kan äta eller dricka något efter en viss tid, tala om dessa regler till dina gäster. Höra dem från huset myndighet som ger meriter till reglerna och göra det lättare för dina barn på lång sikt.

Det är sannerligen ingen liten bedrift att förbereda sig värd ett pyjamasparty. Det finns ganska lite av arbetet med att förbereda och hosting. En av de bästa sakerna du kan göra är att engagera värd barnet i förberedelserna. Kom ihåg att några gäster känner sig oroliga ska gå, men ditt barn kan vara nervös hosting. Hjälpa honom eller henne förbereda för att lagra ett pyjamasparty kommer att bidra till att det är en stor framgång.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.