Hur kan jag förbereda för värd en svensexa?

När du förbereder värd en svensexa, kommer du säkert att det är en spännande ära, men också en enorm mängd tryck. När allt kommer brudgummen förväntar hans svensexa vara en legendarisk händelse som markerar hans övergång från ungkarlsstånd gifta liv. Det finns många olika sätt att vara värd för en svensexa, så det viktigaste är att känna din brudgummen-han gillar och ogillar. Catering till brudgummens önskemål i syfte att säkerställa en bra tid är din högsta prioritet.

Traditionellt en svensexa var förenat med mycket drickande, en utflykt till en exotisk klubb eller hyra privat dansare natten före bröllopsdag. Detta gör ändå en bra tid om det är vad brudgummen har i åtanke, men det är en bra idé att inte hysa en sådan svensexa kvällen före bröllopet. Storkonsumtion eller sent på kvällen festar är säker på att nästa dag mycket mindre behaglig för både brud och brudgum.

Om brudgummen är inte intresserad av lastbara typ av svensexan, som många moderna människor inte, det finns otaliga andra sätt att vara värd för en svensexa. Om brudgummen har sport, värd en svensexa på sitt favoritlag arena eller stadion i en loge med sina närmaste kompisar. Andra intressen brudgummen kan inspirera dig att vara värd för en svensexa i synk med sina passioner, till exempel, camping eller fisketurer, vandring, hasardspel eller fallskärmshoppning. Ett annat bra sätt att vara värd för en svensexa är en natt av barrundor. Börja med middag på en trevlig restaurang, följt av en limousine hyrt flera timmar för att förbättra evenemanget. Ingen svensexa är komplett utan gag gåvor till brudgummen och ungkarl aktiviteter part att genera honom, ett säkert sätt att få många skratt under kvällen. Du hittar dessa rekvisita på din lokala partiet leverans butik eller lätt på Internet. För denna typ av party, går allt-tänk bara på att ha någon form av utsedd förare så att ingen risk trafikonykterhet.

Ett spännande sätt att ta emot en svensexan är att skapa ett flertal dagsutflykt för kandidatexamen och några kompisar. Cross country resor väg, lång weekendresor till storstäder och även internationella resor är alltid oförglömlig. För dessa typer av partier, liksom andra som inte hålls i värdens hem, ska gästerna betala för sig själva och chip på att täcka brudgummens kostnader.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.