Hur kan jag förbereda för att lagra ett cocktailparty?

Om du har bestämt det är dags att förbereda sig värd ett cocktailparty, är det första du bör fastställa preliminära gästlistan. Efter att avgöra vem du vill delta kan du välja ett datum och tid för den part som kommer att passa andras tidtabeller, vilket gör att så många av de inbjudna som möjligt att delta. som du förbereder dig för att lagra ett cocktail, bestämma hur man skall hantera varje RSVP innan du väljer dina inbjudningar. Vill du inkludera helt enkelt ditt telefonnummer, eller skulle du föredra något lite mer formellt, t. ex. avkastning kort eller kort och kuvert. Diskutera dem när du beställer stillastående, och fråga om huruvida du kan också få tillbaka korten tryckta med din adress för att spara ansträngningarna att ta itu med dem. Du kommer säkert ha massor med andra saker att göra när ni förbereder er att vara värd för ett cocktailparty.

Bestäm om dina gäster skulle få en ledig samla eller halvfast formell eller formella evenemang. Anledning som du förbereder värd ett cocktailparty kommer sannolikt att spela en roll för graden av formalitet. Var noga med att inkludera den typen av tillfällen, och stilen på kläder vid behov, i inbjudan. Du kommer också att behöva överväga valet av tillgängliga drycker när ni förbereder er att vara värd för ett cocktailparty. Se till att ge ett bra urval, samt erbjuda alkoholfria drycker för gäster som inte vill att insupa, men vill inte sticka ut. Ett annat alternativ att överväga när ni förbereder er för att lagra ett cocktailparty är hyra en bartender som kan beställa sprit, vin, blandare, och allt annat du behöver, och har också möjlighet att ställa upp ett attraktivt men funktionella bar. Välj någon med expertis i att välja viner, liksom i blandning och garnering cocktails. Du kommer säkert vilja ge något för dina gäster att knapra. Som du förbereder värd ett cocktailparty, måste du bestämma vad du ska tjäna, såsom varma eller kalla smårätter eller en enkel, lätt buffé.

Slutligen, när du förbereder dig för värd ett cocktailparty, bör du kontakta gäster som ännu inte har svarat om tidpunkten för den part som närmar sig. Parlamentet kan ha missat, eller en återgång kort, eller kanske inbjudan själv, kan ha försvunnit i posten.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.