Hur kan jag förbereda det perfekta bröllopet Toast?

Förbereda ett bröllop skål inte behöver vara en kamp. Även den shyest person kan ha en bra tid när det är dags genom att följa en enkel uppsättning regler eftersom de är skriva och presentera sitt bröllop toast.

Det första steget till ett stort bröllop skål är att vara förberedd. Räkna inte med att komma fram till något på plats: nerver eller obeslutsamhet kan spela en stor roll och lämnar du förlorat för ord. Skriv alltid skålen i god tid och se till att du övar att läsa den högt, även innan en spegel. Om du är obehagligt att tala inför folk, hålla bröllop toast kort. Försök att visas säker samband med bröllopet toast, även om du inte är. Stå rakt, slappna av i axlarna och inte NERVÖS. Undvik att dricka tills ert tal är över och använda en lugn och klar röst. Hur du levererar Talet är nästan lika viktigt som vad du say. It är inte hur mycket du talar, men hur meningsfullt ditt ord är det viktiga. När du skapar ett bröllop skål, kom ihåg att många av de personer i receptionen inte känner dig, så se till att du börjar med att införa själv. En kort "I'm Jeff, brudgummens gamla college rumskompis" är tillräckligt. Det är inte tid att prata om din livshistoria, så avstå från att ge alltför många detaljer om dig själv om de har något slags samband med bruden eller brudgummen.

Vid utarbetandet av bröllopet toast, det finns också några don'ts att tänka på. Undvika pinsamma kommentarer. Insider skämt kan vara roligt att personer med närmare band, men när de blir offentliga, tenderar de att vara på sin plats. Under inga omständigheter spill hemligheter. Glöm inte att berömma paret på något sätt. Gör en kommentar om hur bra de matchar, eller hur de kompletterar varandra. Gå inte på länge, men har några gratulationer. Gör inte dig själv i centrum. Bröllopet toast handlar inte om dig och dina relationer med par, utan om vad du vet om dem och varför de skulle vara tillsammans.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.