Hur kan jag Inför resan Christmas Shopping?

Julhandeln är vanligtvis antingen höjdpunkten av en persons år eller bane hans existens. Komiker Tom Lehrer, också uttrycker missnöje med motion när han sjunger, sjunger "Hark The Herald-Tribune, reklam underbara saker . . . Angels vi har hört på hög, säger åt oss att gå ut och köpa . . . " Dock är julhandeln i allmänhet anses vara en nödvändig handling och, med viss organisation, kan vara en njutning. Ett problem med julhandeln är det ofta folk gå ut utan en lista eller någon idé om vad de kommer att köpa, och för vem. Göra en förteckning över de att köpa för och ANTECKNING ned tankar om vad de skulle vilja är ett bra sätt att förbereda sig inför julhandeln. Det hjälper att påskynda processen och bistår Shopper på att tappa koncentrationen. Ett annat sätt att förbereda sig inför julhandeln är att fastställa en budget. Detta kan vara det viktigaste steget för alla. En bidragande faktor till efter semestern depression är, utan tvekan, ankomsten av de höga räkningar kreditkort i januari. Människor inser hur mycket de Överskriden när man tittar på dem från ett uttalande. En budget är viktig för att hjälpa en shopper inte spendera och förstöra de närmaste månaderna efter semestern. En del människor gör sitt julhandeln i gallerior och andra hellre vill gå online. Köpcentret shoppers bör se till att de har bekväma skor och bör gå till köpcentret, när de är tillräckligt utvilad. Om butikerna är packad med shoppers, har haft en god natts sömn kommer att gå långt för att hålla en shopper glad och rimlig.

Moms bör helst få en barnvakt. Shopping, jul eller på annat sätt, är mycket lättare när barnen är hemma. Shoppern bör ha hennes lista och bestämma vilka kreditkort hon kommer att använda, och ta endast de med henne. Om hon har beslutat att inte använda kreditkort, bör hon lämna dem hemma för att undvika frestelser.

Shoppers bör också föra fordon som antingen slutna trunkar eller dolt förvaringsutrymme för paket. Varje år, det finns rapporter om människor som hade varenda Julpaket stulen eftersom de lämnade presenterar i baksätet, där de var väl synliga. Sina fönster var trasiga och paketen var borta när de kom. Tjuvar stjäla sällan vad de inte kan se, så en shopper alltid stuva inköp där de syns inte, även om någon jämnåriga i bilens fönster. har Online julhandeln skjutit i höjden i popularitet de senaste åren. Dragningskraft inte slåss köpcentret folkmassorna är oemotståndlig för vissa människor. Men att hålla budgeten fortfarande förblir i kraft, och kunder borde se de beställer sina varor tillräckligt tidigt för att få den levererad i god tid före den stora dagen. De bör också se till att deras datorer har 128-bitars kryptering och Secure Socket Layer (SSL) teknologi, vilket kommer att hjälpa till att hålla sitt kontonummer säker. En del resor utanför staden, till närmaste större stad, kanske, att göra sitt julhandeln. Dessa konsumenter bör också ta sina listor och endast viktiga kreditkort. De bör också planera att tillbringa minst en natt i staden, så att de kan vila från resor och shopping. Shoppers tar denna väg bör förbereda genom att få hotellbokningar tidigt och factoring i kostnaden för resa, kost och logi till shopping budget. De som reser med bil bör få sina fordon checkas ut som du gör med alla road trip.

När en jul shopper löften att stanna på budget och organiserar en lista, han tar livet genast enklare. Julhandeln kan bli roligt när Shopper gör ett försök att vara förnuftiga om sina inköp och inte tränga sig alltför hårt för att föreviga något idealiserad tradition.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.