Hur jag Dial internationella telefonnummer?

Även e-post och textmeddelanden ofta underlätta kommunikationen över hela världen, finns det fortfarande ett behov av att ringa internationella telefonnummer ibland. Att ringa internationella telefonnummer, behöver en person som vet att det skiljer sig från att ringa långa avstånd i USA. Om du vill slå internationellt telefonnummer, måste en person att komma ihåg att de kommer att kräva ett annat land som har sin egen landskod. Dessa skiljer sig från de tresiffriga riktnummer används i USA, Kanada och Västindien. Men även om samtalet har ett tresiffrigt riktnummer, om det är utanför USA, kommer internationella priser tillämpas. För att ringa internationella telefonnummer utanför dessa områden, måste den som ringer att veta landsnummer, riktnummer och lokalt telefonnummer.

Många lokala telefonkataloger har instruktioner för att hjälpa en person att ringa internationella telefonnummer, och dessa omfattar förteckningar över landskoder och riktnummer. Vissa telefonböcker har även kartor för att hjälpa en person bestämma vilken stad han behöver ringa. Det är inte svårt att ringa internationella telefonnummer när en person känner till rutinen. Han ringer 011 plus landskod, plus riktnummer, då lokala telefonnummer. Om han behöver operatören hjälp att ringa internationella telefonnummer, har den person som ringer 01 plus landskod, plus riktnummer plus lokala nummer och sedan för operatören att ge assistans.

Förfarandet för att ringa internationella telefonnummer skiljer sig lite med mobiltelefoner. Tjänsteleverantörer kan variera, så en person som alltid måste kontrollera om roamingavgifter och metoden för att ringa internationella telefonnummer med sin egen operatör.

Vissa telebolagen ge särskild skattesats planer för kunder som måste ringa internationella telefonnummer på en regelbunden basis. Dessa sats planer kan omfatta ett visst antal minuter, eller en speciell minutpris, antingen för internationella samtal i allmänhet eller till vissa länder i synnerhet.

Kunden ska alltid jämföra kurs planer på land linjer, jämfört med dem med tjänsteleverantörer mobiltelefon leverantörerna att se till att han blir den bästa priserna för hans internationella ringer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.