Hur hittar jag en bra handledare för mitt barn?

Det finns många sätt att hitta en bra handledare för ditt barn. En av de vanligaste sätten att hitta en bra handledare är genom rekommendationer och hänvisningar. Många individer be familjemedlemmar och vänner till rekommendationer av handledare de har använt eller övervägt att använda. Du kan även överväga att be dina barns lärare eller studievägledare för en remiss. Chanserna goda att han eller hon kan rekommendera en bra handledare för ditt barn.

Dagstidning och telefon annonser katalogen kan vara till hjälp för att finna en bra handledare. Kom dock ihåg att telefonkatalogen annonser kan vara mer benägna att tillhöra större handledning eller utbildningsorganisationer än solo handledare. Många föräldrar tycker bra lärare för sina barn genom sådana organisationer. Om du letar efter en en man eller en kvinna operation Men det är mer troligt att hitta hjälp i tidningen klassificerade avsnitt än genom att visa annonser.

Var uppmärksam på flygblad när du är i marknaden för en god handledare. Utbildarna plats ofta flygblad på platser som stormarknaden och bibliotek. Du kan även hitta en handledning flygblad i närheten av en busshållplats eller tågstation. Om det finns ett rekreations center i närheten, kolla där för flygblad också. Utbildarna plats typiskt flygblad på platser som frekventeras av barn och deras föräldrar.

Tänk på Internet som en plats att leta efter en bra handledare. Skriv "lärare" i en sökmotor, tillsammans med namnet på din stad och gå igenom de resultat som visas. Du kan hitta lärare villiga att ge hjälp helt över Internet eller telefon, liksom de som är intresserade av handledning i-person. Liksom för att hantera alla du möter på Internet, iaktta försiktighet och referenser kolla innan du bestämmer dig för att mötas i-person.

Oavsett var du leta efter en bra lärare, vara noga med att välja någon som är smart matchning för ditt barn. Om ditt barn är mycket glada och positiva, en mycket dyster handledare kan skrämma honom, vilket gör det svårare för honom att lära sig. Dessutom är det klokt att överväga ditt barns unika lärstil när vi letar efter en bra handledare. Om ditt barn svarar bäst på ett kreativt sätt att undervisa eller kontinuerlig upprepning, leta efter en enskild villig att tillgodose sina behov. Kort sagt, leta efter en handledare villig att anpassa sina metoder för att tillgodose behoven hos ditt barn.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.