Vilka är fördelarna med e-Home School?

Online hem skolan kan ha många fördelar för föräldrar som skulle föredra att deras barn ska vara utbildade i hemmiljö. Sådan utbildning kan ske från nästan var som helst på jordklotet, så att barn som utövar särskilda aktiviteter, såsom tävlingsidrott eller agerar /modellering för att komma runt fullspäckade scheman. Alternativt barnen kan arbeta runt upptagna scheman för föräldrar och ändå få den utbildning de behöver från nationellt ackrediterade skolor. Det finns online Hem skolan program som börjar på dagis och gå hela vägen genom gymnasiet, och varje program har en något annorlunda struktur. Vissa online skolor kan kräva att ett barn ska arbeta på bestämda tider på datorn, eller för vissa tidsperioder, som kanske inte passar de behov eller profiler av alla elever. Dock kan många program vara tid flexibel för att tillåta föräldrar att bestämma när eleverna ska logga in på och fortsätta sin utbildning.

Kanske en av de viktigaste frågorna för föräldrar som hemma skolan skapar läroplaner för sina studenter, och välmenande föräldrar kan misslyckas i detta arbete om de saknar tillräcklig utbildning för att planera en läroplan som skulle uppfylla samma normer som förväntas av barnen i traditionella skolan eller helt enkelt vara utmanande nog för sina barn. Detta kan visa sig problematisk när barn antingen återgå till en traditionell skolmiljö eller vill gå på college. Använda en online home skolan kan lösa detta problem eftersom en läroplan tenderar att vara planeras i ackrediterade skolor av licensierade och certifierade lärare och specialister utbildning. Vissa skolor erbjuder även möjligheter att modifiera lektionsplaneringar baseras på ett barns lärstil eller särskilda behov, och det finns online Hem skolan program anpassade till grupper som håller olika religiösa övertygelser inte överensstämmer med standard offentliga utbildningen.

Andra fördelar med nätet hemma skolan kan innehålla ganska låg till ingen kostnad. Vissa skolor har undervisning men det är vanligtvis mindre än privata skolor. Föräldrar kan också välja från en mängd skolor finns, välja den som verkar mest överensstämmer med deras pedagogiska filosofi. Om skolorna i ett visst geografiskt område är inte upp till föräldrarnas normer, är de inte begränsade i fråga om var de kan söka på nätet för att hitta en som är.

Online hemskolor kan också ge viss struktur att föräldrar vill ha en Hemundervisning program men har inte kunnat lyckas genomföra på egen hand, och läroplaner tenderar att gå vidare på ett logiskt sätt som liknar den vanliga skolor. Läroplanerna kan också ha flera olika spår, gör det möjligt för föräldrar att välja om de vill college prep utbildning för sina barn eller bara verka för att få en gymnasieexamen. Många skolor kan administrera standardiserade tester för att kontrollera om barnen är att uppfylla normer som fastställts av en viss stat eller land.

Fördelar med hem varje skola måste vägas mot nackdelar. Vissa föräldrar tycker program på vissa skolor vara alltför strukturerad eller alltför inriktade på att uppnå kraven. Även om många av dessa program är överkomliga, kan de vara ekonomiskt utom räckhåll för vissa familjer. Hitta lämpliga sociala miljöer för barn i hemmet skolan fortfarande viktigt, och säkert barn som är skolad online bör ha möjligheter att "verkliga världen" interaktion med kamrater också.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.