Vilka är fördelarna med e Elementary School?

Technology har avancerat många industrier, däribland utbildning. Med tillgång till dator och Internet, alla utbildningsnivåer finns nu online från grundskolan till högskolan. Medan många människor inte tänka om fördelarna med online college kurser, online K-12 Education har precis börjat utnyttjas. Även att välja rätt utbildning för ett barn är ett beslut som inte bör ta lätt på, finns det några fördelar med att online grundskolan.

Två av de främsta fördelarna med någon typ av Internet-skolan räknas schemaläggning och plats. För familjer som bor i stadsdelar där trångboddhet kan vara ett problem, eller familjer som bor på landsbygden där klassrummen är långt hemifrån kan online skolgång ge en helt annan atmosfär och familj dynamisk genom att hålla barnen hemma. Faktum är familjer som har valt Hemundervisning från början upplever att ett online grundskolan är deras bästa lösningen, eftersom det oftast ger tillgång till en certifierad lärare och pre-designad läroplan medan de fortfarande äger rum i hemmet.

Även om det finns flera alternativ för registrering i en online grundskolan, de flesta program erbjuder grundläggande klasser som ger barn möjlighet att utvecklas i sin egen takt. Detta kan vara en fördel att barn som har svårt att utföra i traditionella klassrummet miljöer. Vissa barn har svårt att hålla upp, medan andra kräver snabb, utmanande instruktion att hålla dem engagerade. Online utbildning ger ofta lösningar för barn som kämpar i skolan på grund av akademiska frågor, liksom de som kämpar med sociala och utvecklingsmässiga frågor.

Trots de uppenbara fördelarna-även dem som arbetar på en individuell takt, undvika sociala och demografiska komplikationer, och skräddarsydda scheman-locka en del familjer att välja online utbildning är det inte för alla. Det finns nackdelar också, och båda parter bör undersökas noga innan de bestämmer sig ditt barn till en online folkskola.

Många online program chartras program, som finansieras av dollar för offentlig utbildning, och därför står undervisning gratis. Andra kan vara privat drift och kräver undervisning. Vissa skoldistrikt göra även online utbildning ett alternativ tillgängliga genom ett barns skola, men oftast inte förrän gymnasiet. Du kan kontakta ditt barns skola vägledning eller akademisk riksrådet om andra alternativ.

Innan inskrivning ditt barn i en online folkskola, var noga med att undersöka alla tillgängliga alternativ och val i skolan. Också komma ihåg att ett åtagande som måste göras av en förälder eller vårdnadshavare vara tillgängliga under hela barnets skoldag att hjälpa till med uppgifter och frågor dator, även om de kommer att tilldelas en "virtuell" lärare. Se till att vara uppmärksam på systemkrav och nödvändig utrustning och förnödenheter som krävs av skolan. Online skolan kräver en inlärningskurva för föräldrar och deras barn, men har visat sig vara ett hållbart alternativ för många föräldrar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.