Vilka är de olika typerna av Lifeguard tillbehör?

livgardet patrull pooler, stränder ocean, vattenparker, och fritidsområden simma för att hålla simmare säker och ge akut sjukvård vid behov. Professionals förlita sig på en rad olika tillbehör livräddaren att utföra sitt arbete framgångsrikt, inklusive första hjälpen kit och olika typer av räddningsutrustning. Flesta badvakter bära mobiltelefoner eller radio för att kalla på hjälp, liksom visslingar och kikare för att hålla utkik för kämpande simmare och varna folk för fara. Andra badvakt tillbehör, såsom andas kläder, hattar och solglasögon hjälpa till att hålla yrkesverksamma blir överhettade och göra dem lätta att identifiera genom människor i nöd.

Många badvakt tillbehör är ovärderliga i räddningsarbetet. När en livräddare meddelanden någon som kämpar för att andas eller göra det ur vattnet, han eller hon kastar den personen en liten flytredskap fäst vid ett rep. Individen kan hålla på till enheten och dras i säkerhet. När en simmare är nedsänkt i vatten och börjar drunkna, kommer en badvakt ofta hoppa i vattnet med en stor boj som kan hålla offret flytande tills de gör det tillbaka till land.

Första hjälpen-utrustning och utrustning är viktigt att återuppväcka simmare och behandla olika sjukdomar. Badvakter håller vanligtvis bandage, wraps, antibiotika salvor och skenor till hands att behandla mindre skärsår och andra skador som kan uppstå vid en pool eller stranden. Mer avancerad utrustning, såsom defibrillatorer och maskiner syre, ofta tillgång till stöd i hjärt-lungräddning och upprätthålla medvetandet tills ambulans anländer.

Andra viktiga badvakt tillbehör är radioapparater, mobiltelefoner, visselpipor och kikare. Radioapparater och mobiltelefoner är oumbärliga delar av utrustning, och används av proffs för att kalla på hjälp från andra badvakter och kontakta räddningspersonal. Badvakter som patrullerar ett stort område, till exempel en ocean beach, ofta använda kikare för att skanna vatten för kämpande simmare och faror som annalkande storm eller hajar. Visselpipor används för att varna befolkningen i farliga situationer och få uppmärksamhet av personer som ägnar sig åt farliga verksamhet.

Några badvakt tillbehör som verkar onödiga, såsom stolar, hattar, solglasögon och t-shirts, är faktiskt ganska funktionell. Flesta badvakt stolar är förhöjda ett par meter ovanför en pool eller stranden för att förbättra sikten. Solglasögon, mössor, och lätt klädsel bidrar till att hålla badvakter cool, göra det lättare att se vad som händer, och snabbt skulle problem uppstå. Standard uniformer och tillbehör, ger också simmare och entusiaster stranden för att identifiera badvakter bland en stor skara människor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.