Vilka är brudens mor ansvar?

anses av vissa vara ett nödvändigt ont, mor till bruden är ändå en del av ett bröllop. Hon är i grunden värdinna för evenemanget och bidrar till att kontrollera att brudens önskemål följs. Det är ofta upp till brudens mor att ta hand om de tusen små detaljer som tillsammans bildar ett bröllop. Den brudens mor är ansvarig för mycket av den planering som pågår, om hon väljer att ta denna roll. Hon hjälper oftast bruden väljer hennes brudklänning och hjälper paret ett bröllop budget. Sedan brudens familj betalar för nästan allt, av tradition, är det viktigt att planera budgeten tidigt. Den brudens mor också kontakter brudgummens mor och håller henne informerad om vad som händer. Mor till bruden också välja klänningen så tidigt som möjligt, och hon borde låta brudgummens mor vet vilken färg hon har valt och vilka färger bruden har valt för vigseln. En av de mer betungande ansvar brudens mor är att ta hand om gästlistan. Det är upp till henne att samla in namn och adresser från båda sidor av familjen, att avgöra vilka vänner att bjuda in, och att samråda med brudgummens mor för att slutföra gästlistan. Diplomati och takt kan krävas för att göra detta utan att skapa en familj klyfta. Om gästlistan begränsas av budgeten, då brudens mor måste vara vänlig, men bestämd, om att hålla gästlistan små, men bör också vara rättvist om att bjuda in ungefär lika många personer från brudens och brudgummens familjer .

Om många släktingar och vänner på brudens sida kommer att resa från bortrest, är mor till bruden också ansvarig för att reservera hotellrum för dessa resenärer. Det är hennes jobb att plocka ett trevligt hotell som inte kommer att utarma dem som bor där. Den brudens mor har också ansvaret att hjälpa bruden väljer mottagning menyn, säte mottagning gäster, och beställa brevpapper såsom inbjudningar, servetter, kort plats, och tack-anteckningar. Hon kan också hjälpa inbjudningar bruden adress och kuvert stuff. Hon kan också ringa blomsteraffären, i storkök, till bröllopet direktören och andra för att göra vissa planer för bröllop och mottagning flyttar tillsammans. Det kan vara upp till henne att plocka upp brudens klänning och blommor också. kommer en brudens mor alltid inbjudas till de flesta duschar och fester för bruden, så hon kommer att behöva göra säker på att hon kan delta i många av dessa. Hon kanske vill anlita en god vän för att hjälpa henne ta hand om många detaljer. Några av ansvar brudens mor kan vara mindre, beroende på hur mycket bruden vill göra själv. Några brudar är född planerare och kunna utföra denna typ av projekt i stort sett utan hjälp.

Den brudens mor bör försöka bidra till att hennes dotters dag gå så smidigt som möjligt, utan att kräva sin egen smak eller preferenser följas. Att vara osjälvisk och flexibla i sin Outlook mot bröllopet kan vara den bästa present hon kan ge till sin dotter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.