Varför är kundvagnar alltid så svårt att Steer?

motsats till vad vissa av oss kan tro, den vingliga hjul av en shoppingvagn inte är installerad på fabriken. Om du behöver ytterligare bevis, vänta tills det premiär för en ny affär och provköra en helt ny modell själv. Steering kundvagnar enkelt är sällan ett problem under de första månaderna av en livsmedelsbutik verksamhet. Det är först efter det att butiken har varit öppen för en stund att styra kundvagnar blir mer och mer av en utmaning. Det finns faktiskt ett antal mekaniska skäl till varför styrning kundvagnar är så svårt.

hjulen på moderna kundvagnar innehåller vanligtvis lager metall kula som roterar runt en metall axel. Hjulen är mer sannolikt att vara fast gummi, liknande hjul kontorsstol, än den pneumatiska typ som finns på bilar. Med tiden kan kullager, axlar och svivlar börjar rosta, vilket ökar friktionen och gör framhjulen mindre mobila. Steering kundvagnar med rostade lekare och axlar är mycket svårare än styrning helt nya kundvagnar. En annan faktor är skillnaden mellan den bakre och främre hjulen flesta kundvagnar. De bakre hjulen är sannolikt att fasta och stela, vilket är idealiskt för framåt och bakåt rörelse, men inte så bra för sida till sida justeringar. De främre hjulen är fria att röra sig i någon riktning, men båda hjulen måste anpassas för bästa resultat. Steering kundvagnar med ett framhjulet ur läge skapar frustrerande känsla av brottning för kontroll. Byte av stela bakhjulen med fri-svarvning dem skulle bara göra problemet värre, eftersom det kan finnas fyra hjul dåligt i spel.

Tid och tung användning är till stor del ansvarig för den frustration shoppare ansiktet när styrning kundvagnar ner gångarna. Flesta livsmedelsbutiker inte anställa inte tekniker som kan göra reparationer på kundvagnar. Över tiden är det mest problematiska kärror pensionerade, eller ersättas med nyare modeller. Före den dagen kommer, har de flesta kundvagnar blivit allvarligt misshandlade av yngre konsumenter, lämnade i regniga parkeringsplatser, överbelastade med livsmedel och användas som provisoriska sparkcyklar. När hjulen blir smutsiga och deformerade, och hjul har tvingats ur läge, styrning kundvagnar så småningom blir nästan omöjligt.

Shopping experter menar testkörning några kundvagnar innan beslut fattas om den bästa att använda. Den vingliga hjul fenomen får inte bli en faktor förrän kundvagn har nått en viss hastighet, så ge alla kandidater en bra runda när det är möjligt. Steering kundvagnar genom gångarna i en livsmedelsbutik ska inte behöva vara ett uthållighetsprov.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.