Vad bör jag veta om barns Consignment?

Barnens parti är en välsignelse för föräldrar. Barn är ständigt var större än kläder och bli uttråkad med leksaker. Att köpa nya hela tiden blir mycket dyrt. Men försiktigt använda leksaker och kläder är lika bra som att köpa helt nya sådana, så länge du vet vad du ska leta efter.

Barnens sändningen innehåller försiktigt begagnade kläder. När du handlar för barnkläder, leta efter skjortor och byxor som är fria från fläckar eller revor. De flesta fläckar, när uppsättningen i, är svåra eller omöjliga att ta bort. Saknad knappar och snaps kan lätt ersättas. Ta ett måttband för att mäta INSEAM med begagnade byxor, som ofta nog har de minskat.

Barnens parti skor kan vara en livräddare för föräldrar. Barnens fötter växer som ogräs, ibland var större än ett par skor varje månad. Vid inköp används skor, se till att barnen prova på medan bära strumpor, för att förhindra eventuell spridning av idrottsmän fot. Efter köpet, ta bort inläggssulor och ersätta dem. Du kan köpa dem mycket billigt i alla apotek. När man köper barnens parti leksaker, leta efter leksaker som har alla delar. Du kan behöva lägga leksakerna tillsammans och försöker leka med dem, medan du fortfarande på sändningen butiken. Leksaker utan alla delar i allmänhet är värdelösa.

Leksaker som är gjorda av hård plast och metall är lättast att rengöra. De kan torkas av och desinficeras utan större problem. Dessa leksaker är också mindre benägna att falla sönder med överdriven användning. Bring batterier när du handlar för sändning leksaker för att kontrollera att batteridrivna leksaker fungerar. p

Undvik barns sändning leksaker som är gjorda av tyg. Dessa omfattar uppstoppade djur, tandsprickning handdukar, tyg klädda dockor och tyg täckt av skallror. Dessa typer av leksaker kan vara värdar löss, bakterier, ilska, kvalster damm och loppor. Även med vanlig städning, kan de inte helt bort. När du letar efter stora barnens parti leksaker, såsom djungel gym, leta efter hem baserat daghem som kan stängas av. Dessa brukar annonseras i tidningen eller på Craigslist webbplats. Priset kan sänkas kraftigt för snabb försäljning. Efter att ha köpt barns sändning kläder, tvätta dem innan de är utslitna. Detta kommer att förhindra spridning av löss eller ilska som kan finnas på kläderna. Tvätta i varmt vatten rekommenderas för tyg och en ultra-styrka tvättmedel. Om möjligt, använd blekmedel.

bör Barnens parti leksaker indränkt i blekmedel och vatten innan tillåter barnen att leka med dem. Om leksakerna är elektroniska, torka av med en trasa och blekmedel vatten. Låt lufttorka över natten.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.