Vad bör jag veta om att skicka julkort?

Det första man måste komma ihåg när du skickar julkort via US Postal Service är att det är bäst att börja tidigt. Postleveranser tenderar att sakta ner under semesterperioden eftersom det finns större efterfrågan. Det är bättre för ditt julkort att komma lite tidigare än det är för dem att komma fram efter jul, så du behöver inte vänta alltför länge med att posta dem.

Också ihåg att du kan skicka vykort i stället för traditionella kort i kuvert. De tenderar att kosta mindre och mängden porto behövs för vykort är mindre också. Det finns gott om attraktiva alternativ att välja bland, många som är lika bra som vanliga julkort. Om du planerar att skicka julkort till medlemmar av militären, vykort är ett bättre alternativ, eftersom det är mindre sannolikt att kräva inspektion. En annan trevlig detalj är att tillämpa stämplar semester porto istället för vanliga frimärken. Fråga om tema stämplar och mönster semester på ditt lokala postkontor. Themed stämplar tillföra ytterligare en dimension till dina julkort och de är allmänt tillgängliga på samma pris som den vanliga sådana.

Var säker på att du inkluderar tillräckligt porto för att täcka leveransen av dina kort. Om du har lagt ett brev eller bilder inuti, kanske en stämpel inte vara tillräcklig. Om du är osäker, har postmästaren väga varje kuvert för att säkerställa att portot är tillräcklig. När itu julkort, var noga med att kontrollera varje adress för att kontrollera att det är korrekt och inkludera din returadress. Ett annat praktiskt tips är att hålla etiketter avsändaradressen eller skära handskrivna tillbaka adresser när du får julkort. På detta sätt kan du lägga till dem i listan. Du vet vem du ska skicka kort till nästa år och du har deras adresser hands.

Medan du väljer kort speciellt för varje person är bra om du har tid och pengar att göra det, låt inte en sådan ansträngning eller kostnad hålla dig från att skicka julkort. Du kan plocka upp lådor med kort som erbjuder en mängd olika bilder och budskap och levereras komplett med kuvert. BOXED julkort är generellt mycket prisvärd.

Om du märker att du har ont om tid eller inte känner köande på posten, överväga att skicka e-kort istället för din vanliga hälsningar. Många webbplatser erbjuder vackra elektroniska julkort från enkla hälsningar till animerade eller musikaliska alternativ. Skicka e-kort är också ett bra val om du befinner dig kort på kontanter, eftersom många webbplatser erbjuder en mängd gratis e-kort.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.