Vad bör jag veta om att planera en Bridal Shower?

Planera en Bridal Shower för någon man älskar är en kul och glädjande upplevelse. Men de många aspekter av en Bridal Shower blir det en betydande bedrift, och det inte bör hanteras ensam. En av de första stadierna av Bridal Shower planering är att bestämma vem som skall delta. Ofta bridesmaids kommer att samordna evenemang tillsammans, dela uppgifter samt kostnaderna. För ett omtänksamt touch, bjuda brudens mor till hjälp. Hon kommer uppskatta gesten och gärna ha en roll i sin dotters Bridal Shower.

Planera ett Bridal Shower verkligen tar ut när du har ett mål att arbeta mot. Med den andra parten planerare, välj ett datum för duschen. Generellt Möhippor inträffa åtta veckor till fyra veckor före bröllopet. Nästa upprätta en gästlistan. Korrekt etikett anges att endast personer som har bjudits in till bröllopet bör uppmanas att delta i duschen.

Nästa steg i planeringen av ett Bridal Shower bestämmer vilken typ av parti du ska kasta. Även om det är verkligen inte nödvändigt, en Bridal Shower tema öppnar spännande marknader för kreativitet samtidigt som det införs hjälpsam gränser. Vissa teman, såsom kök och dygnet runt duschar, diktera vilken typ av gåvor gäster kommer att medföra. Du kan dock ingjuta dessa Bridal Shower teman till din dekorationer, meny, och gynnar också. Andra teman såsom saga och strand tema duschar, förena de många Bridal Shower element, ofta med undantag för gåvor. I dessa inledande stadier av planering en brud dusch, låt brudens intressen och personlighet tjäna som måttstock för alla parti beslut. När allt kommer omkring kan en blygsam brud inte vara bekväm på en underkläder brud dusch. Vissa kvinnor kan njuta av en champagne brunch medan andra skulle älska en traditionell Tea Party. En Bridal Shower är din gåva till bruden, så syfte att behaga henne över allt. Det finns tre viktiga faktorer att tänka på när de väljer Bridal Shower plats. Antalet förväntade gäster, kommer din budget, och mängden tillgänglig parkering informera din slutliga beslutet om var att få duscha. Vanliga platser inkluderar någons hem, ett lokalsamhälle hall, eller till ett privat rum på en restaurang. Tänk på att värdinnor betalar för alla kostnader.

Skicka ut Bridal Shower inbjudningar inte mindre än fem veckor innan festen. Du behöver tillräckligt med tid att ta emot gäst svar och leveranser för beroende av antalet deltagare, som gynnar och kaka. När en början planerar en Bridal Shower, välj ett OSA datum samt värdinnan till vem gästerna ska svara. Inkludera registerinformation i inbjudan, om bruden har skapat ett konto.

Bridal Shower dekorationer såsom ballonger och lyktor papper Snyggare festligheterna. Om gästerna kommer att sitta vid bord, kan du köpa eller göra enkla centerpieces. Bridal Shower mat kan vara allt från smårätter och drycker till en detaljerad måltid, beroende på tid på dygnet och din budget. Kaka är en given på Möhippor, även kreativa alternativ som personlig cupcakes och läckra efterrätter är ett lönsamt alternativ till standard ark kaka.

Att arbeta fram en part schema håller Bridal Shower evenemang som organiseras och förhindrar pinsamma luckor från smyger sig mellan olika verksamheter. Bridal Shower spel är ett bra sätt att hålla underhöll gästerna, för att inte nämna att de gör bra isbrytare bland träffa människor för första gången. Om du behöver idéer för Bridal Shower spel, anser brud trivia, bingo, eller den klassiska "klä bruden" spelet. Fördela små priser till spelet vinnarna.

Favors har snabbt blivit en stapelvara i Möhippor. Gäster välkomna ätbara behandlar såsom godis eller hemgjorda kakor samt ljus, tvålar, eller olika teman Bridal Shower ynnest. Planerar en Bridal Shower är en spännande upplevelse, så se till att ha kul med de många element.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.