Vad bör jag veta om Running with Scissors?

ofta baktalade handling av ungdomligt uppror känt som Running with Scissors anses allmänt som en av de mest galactically korkade manövrar någon människa kan utföra. Den mest sannolika utfallet antingen skulle bli ett akut medicinskt ingrepp för att ta bort saxen från Runner's kropp, eller ett pinsamt än faktisk dödsruna i detalj exakt hur löpare passerat. Den oklok praxis Running with Scissors definierar praktiskt taget hela branschen säkerhet föreläsning. En av de första gåtor upp av Running with Scissors är oförklarligt Need for Speed. Det finns väldigt få situationer där rakningen några sekunder från det gamla sax leverans motorbåtsförare skulle vara avgörande. Full fart med en vass sax i handen är sällan nödvändigt, så promenerar i en kontrollerad takt skulle vara det idealiska för att förebygga olyckor. Köra ökar chanserna till ett halka eller falla, vilket kan visa sig ödesdigert om den sax knivar var i stånd att spetsa till löpare.

Running with Scissors kan också vara en fara för andra. Om saxar hålls med knivar pekade utåt, en oskyldig åskådare kunde sänkas illa som löpare penslar förbi honom. Ännu värre, plötsligt stöter på en dörröppning eller annan ingång kan sluta med en olyckshändelse stickande, eller följderna kan köra sax knivar i löpare själv. Antingen scenariot skulle vara tillräckligt incitament att ge upp om det vansinniga handling av höghastighetståg scissor leverans. I lagen om Running with Scissors har blivit affisch barn program hushåll säkerhet överallt, och av goda skäl. Det är ett perfekt exempel på hur en ganska säker hushåll post, om än med två vässade blad, kan bli ett farligt vapen när de hanteras felaktigt. Få människor någonsin skulle överväga att köra med full uppsättning av tandad biff knivar eller en motorsåg, men av någon anledning en sax är inte alltid uppfattas som en säkerhetsrisk av en utvald grupp av potentiella offer.

Om du skulle finna dig faktiskt Running with Scissors, alltid hålla i minnet att saxen kan ersättas, men detsamma kan inte alltid sägas om kroppsdelar. Om något verkar gå snett på allvar, såsom en nära förestående fall, det bästa du kan göra vore att kasta saxen från kroppen innan effekt. De värsta skadorna uppstår när en löpare landar med kraft sax knivar eller har knivar som drivs in i hans kropp om effekt. Se till att bladen är helt stängda, och håll saxen i handen, inte i en ficka eller linning.

I allmänhet bör Running with Scissors begränsas till en extrem nödsituation där tiden är en viktig faktor, såsom att avbryta en constrictive objekt eller befria fångade offer från ett bilbälte. Alla andra scissor verksamheter bör omfattas av den allmänna kategorin "inget rinnande krävs. "


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.