Vad bör jag veta om Halloween Hemskyddsförsäkring?

Halloween är en semester full av intressanta kostymer, skrämmande dekorationer, tricks och behandlar. Även om alla dessa saker kan göra en stor Halloween, de också kan skapa lite extra risker i och omkring hemmet. Före semestern närmar bör du överväga att hålla i minnet några Halloween tips hem säkerhet. En Halloween hem säkerhet tips är att vara försiktig när du bär folkdräkt i huset. Promenad nedför trappor kan framför allt bli en fara som man kan resa om kostymen är för lång. Överväg att få det fållad Längs med botten upp lite när du går runt. Halloween masker kan också vara lite farlig eftersom din syn kan blockeras. Väljer att använda smink eller ansikte färg istället.

Ljus kan skapa spöklika skuggor och ljus upp ett jack o 'lantern ansikte, men de kan också vara en fara. Överväga att vidta vissa försiktighetsåtgärder Halloween hem säkerhet med hjälp av låga, stearinljus. Om du väljer att använda vanliga ljus ska du aldrig lämna dem tända och obevakade. Dessutom bör de hållas borta från allt brandfarligt och om de inte kan välta över. När bus eller treaters komma till dörren, du vill vara säker på att de har en tydlig väg för dit. Du bör ta bort alla dekorationer, leksaker, löv och andra hinder från verandan och gångvägen. Dessutom kanske du vill lägga lite mer belysning till din gångbanan så att alla tydligt kan se vart de är på väg. Det är inte bara en Halloween hem säkerhetsåtgärd att vidta för att ingen skadas, men du vill inte risken att bli stämd om någon blir skadad på din fastighet.

Även godis är en stor del av Halloween, bör du kamma igenom ditt barns godis noga då reglera vad de äter. Satsa på att kasta ut allt som ser misstänkt ut som lös godis eller paket som verkar ha öppnats eller manipulerats. Godis kan också vara en kvävningsrisk, särskilt för små munnar. Överväga att ge dem godis som är åldern lämpliga då ger dig själv resten. Det är en säkerhetsåtgärd att ni båda kan vara nöjda med. En annan Halloween hem säkerheten tips är att vara trött på dem som kommer till din dörr. Även om det är kul att dela ut godis till trick-or-treaters, vissa personer kan visa upp till ditt hem med avsikter som inte är så bra. Om någon begär att få använda ditt badrum eller telefonen, ska du avböjer vänligt och stänga dörren. Dessutom, om du har små barn, se till att de vet att de får aldrig svara på dörren utan en vuxen vara med dem. Du kanske även vill sticka en korg med godis på verandan när det blir mörkt ute så att du inte kommer att få svara på dörren.

Halloween hem säkerhet försiktighetsåtgärder kan bidra till att både du och din familj njuta av semestern. Det tar lite ansträngning, men du kan sluta spara dig en hel del krångel på vägen. Halloween ska vara en dag av nöje och förströelse, inte av oro och problem.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.